21-04-2021

Η κατάσταση στις σεισμόπληκτες περιοχές της Λέσβου στη συνάντηση Σκουρλέτη – Πάλλη

Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, είχε συνάντηση με τον βουλευτή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Πάλλη, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στις σεισμόπληκτες περιοχές του νησιού, καθώς και για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Ο κ. Πάλλης συζήτησε επίσης με τον υπουργό για τις δράσεις που πρέπει να αναλάβει το υπουργείο Εσωτερικών ώστε να επιτευχθεί ο μέγιστος βαθμός συντονισμού των κυβερνητικών δράσεων και να διευκολυνθεί η ζωή των σεισμοπαθών πολιτών στις συναλλαγές τους με υπηρεσίες του υπουργείου, όπως το γραφείο της κοινότητας και το αγροτικό ιατρείο.

Ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε στον κ. Πάλλη, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του δευτέρου, ότι από την πρώτη στιγμή το υπουργείο ενημερώνεται συνεχώς και παρακολουθεί το θέμα στενά, πως αναμένεται άμεσα η έγκριση ειδικού κονδυλίου προς τον δήμο Λέσβου με στόχο την αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών και πως ήδη εξετάζεται από το υπουργείο το ενδεχόμενο κάποιες υπηρεσίες να μετεγκατασταθούν προσωρινά σε κάποιον χώρο εντός των ορίων της Δημοτικής Κοινότητας Βρίσας που δεν επλήγη.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ