Γεωργιάδης: Προσπάθεια αποπροσανατολισμού η Εξεταστική για την Υγεία (video)

Προσπάθεια εξαπάτησης και αποπροσανατολισμού του ελληνικού λαού χαρακτήρισε τη συζήτηση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τον χώρο της Υγείας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης.

«Αν η κυβέρνηση πραγματικά επιθυμεί να εξυγιάνει την Yγεία και να πάψουν τα σκάνδαλα, ένα πρώτο καλό βήμα θα ήταν να ζητήσει άμεσα τις παραιτήσεις όλων των στελεχών της που εμπλέκονται με τον χώρο της Υγείας. Το ίδιο βέβαια θα έπρεπε να είχαν κάνει όλα αυτά τα χρόνια το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Να μοιράσετε τις ευθύνες αναλόγως», ζήτησε ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος ρώτησε: «Πώς θα λειτουργεί η Επιτροπή; Θα απαγορεύετε στους μάρτυρες να απαντούν όταν ερωτώνται σχετικά με γεγονότα που αναφέρονται πριν το 1997 και μετά το 2014; Θα λογοκρίνονται οι επιστολές;».

Τέλος, επανέλαβε τη θέση του κόμματός του ότι στην περίπτωση που «παρά τις εκκλήσεις μας η κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν δείξει γενναιότητα και δεν συμπεριλάβει στην πρότασή της και την περίοδο διακυβέρνησής της, δηλαδή 2015 ως 2017, εμείς θα την αγνοήσουμε και θα την καταψηφίσουμε».

Η ομιλία του Μάριου Γεωργιάδη:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ