24-01-2021

Σακελλαρίδης: Το «όχι» επανεκκινεί τη διαπραγμάτευση τη Δευτέρα

«Το «όχι» στην πρόταση των δανειστών επανεκκινεί τη διαπραγμάτευση τη Δευτέρα» αναφέρει σε γραπτή του Δήλωση ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επισημαίνει ότι η «ελληνική κυβέρνηση όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα έδωσε σκληρή μάχη για να μην μειωθούν οι συντάξεις. Πέντε χρόνια μνημονίων οδήγησαν σε περικοπές συντάξεων ύψους 14 δις , τα οποία από ότι φαίνεται δεν ήταν αρκετά για τους δανειστές και την τρόικα εσωτερικού. Ήθελαν κι άλλα!» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Και επειδή η κυβέρνηση» προσθέτει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης «αντιπρότεινε να φορολογηθούν οι πλούσιοι αντί να περικοπούν οι συντάξεις, κάποιοι θεώρησαν απαραίτητο να κλείσουν τις τράπεζες».

Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος υποστήριξε ότι «όσο περνούν οι μέρες όμως, όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα. Όλο και περισσότεροι σπάνε τον φόβο, κλείνουν τα αυτιά τους στην πρωτοφανή προπαγάνδα, δεν υποκύπτουν στους εκβιασμούς».

«Το «ΟΧΙ» στην πρόταση των δανειστών» τονίζει ο κ. Σακελλαρίδης «επανεκκινεί τη διαπραγμάτευση τη Δευτέρα. Με βάση την ενότητα του ελληνικού λαού και την απόρριψη των τελεσιγράφων, η ελληνική κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί με καλύτερους όρους τα συμφέροντα ενός λαού που δοκιμάζεται καθημερινά εδώ και 5 χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ