13-04-2021

ΣΥΡΙΖΑ: O Μητσοτάκης να αποδοκιμάσει το σεξιστικό υβρεολόγιο του Κούλα

Nα αποδοκιμάσει έμπρακτα και δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλα, για το «ρεσιτάλ χυδαιότητας» που έκανε σε βάρος της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου, σχετικά με όσα είπε για τον επικεφαλής του Γιούρογκρουπ Γερούν Ντάϊσελμπλουμ, ζητά το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να σχολιάσει ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, για τον Γ. Ντάισελμπλουμ είναι χυδαίος και αποκρουστικός», καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ επιδόθηκε σε ένα άκρως σεξιστικό υβρεολόγιο, με αφορμή ένα πολιτικό σχόλιο της Σ. Αναγνωστοπούλου για τις υποτιμητικές και σεξιστικές δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup σχετικά με τους λαούς του Νότου της Ευρώπης» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Καλούμε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκη, να αποδοκιμάσει έμπρακτα το στέλεχος της νεολαίας του κόμματός του. Σε διαφορετική περίπτωση, θα θεωρήσουμε ότι υιοθετεί τις απόψεις του».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ