16-05-2021

Κουρουμπλής: Μέχρι τις 20 Μαρτίου θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση

Ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αναφερόμενος στην απόφαση του Eurogroup και την επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων των θεσμών είπε πως «από σήμερα το επιτελείο δουλεύει ακατάπαυστα ώστε την Τρίτη να είναι έτοιμοι να ξεκινήσει η διαδικασία» υπογραμμίζοντας πως μέχρι τις 20 Μαρτίου η ιστορία θα έχει κλείσει και θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.

Η κυβέρνηση έκανε πολιτική διαπραγμάτευση και για πρώτη φορά δέχεται παράλληλα μέτρα ώστε να σταματήσει η λιτότητα και να προχωρήσει η χώρα, ανέφερε ενώ όσον αφορά την αξιωματική αντιπολίτευση, αφού κατέρρευσε, όπως είπε, ο στόχος της για εκλογές «πρέπει να κάνει μία υπέρβαση και να συνταχθεί σε αυτή την εθνική προσπάθεια. Θα το εκτιμούσε ο Ελληνικός λαός», επισήμανε ο υπουργός Ναυτιλίας.

«Γιατί η ΝΔ δεν έκανε μεταρρυθμίσεις πριν από δύο χρόνια; Εγώ λέω στην κ. Μπακογιάνννη (σσ: η οποία συμμετείχε μαζί του στη συζήτηση ) να συμβουλεύσει τον πρόεδρο της ΝΔ να απαλλαγεί από επικοινωνιακές επιρροές που δεν ανήκουν και στο χώρο της ΝΔ» ανέφερε κ. Κουρουμπλής και υπογράμμισε πως «πρέπει να βρούμε κοινό τόπο και κοινό μέτωπο. Δεν έχει να χάσει κανείς. Οι εκλογές θα έλθουν το 2019».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ