15-04-2021

Γεωργιάδης: Η ΝΔ είναι έτοιμη για εκλογές

Η πολιτική αλλαγή έχει καταστεί αναγκαία για τον τόπο,γιατί όπως πάνε τα πράγματα,η Ελλάδα βυθίζεται στη μιζέρια και ο λαός στην απόγνωση και η Νέα Δημοκρατία είναι σε εγρήγορση και έτοιμη εν όψει μελλοντικών πολιτικών εξελίξεων για να δώσει την μάχη των εκλογών και θα την κερδίσει,με όσο μεγαλύτερο ποσοστό γίνεται” δήλωσε στον Βόλο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης, προσκεκλημένος σε συνεστίαση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Ο κ.Γεωργιάδης επετέθη στον πρωθυπουργό για τις πολιτικές του κινήσεις και είπε ότι “είμαι βέβαιος ότι ο κ.Τσίπρας θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία και θα υπογράψει ό,τι του ζητήσουν οι δανειστές, ενώ όλοι οι βουλευτές του θα ψηφίσουν τα μέτρα, αλλά αυτή την φορά έχει αργήσει τόσο πολύ και έχει μεγαλώσει τόσο πολύ ο λογαριασμός, που ίσως ούτε και η δική του βούληση δεν θα είναι αρκετή“.

Ερωτηθείς ο κ.Γεωργιάδης για την τουρκική προκλητικότητα εξέφρασε την άποψη ότι η Τουρκία για πολλούς λόγους ψάχνεται για καβγά. Εμείς δεν πρέπει να “τσιμπάμε”. Είμαστε ψύχραιμοι και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα πρέπει να χειρίζεται με ψυχραιμία και σοβαρότητα τα θέματα αυτά”.

Επίσης ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. προειδοποίησε την κυβέρνηση “να μην έχει σχέδιο για να πάμε σε δημοψήφισμα για την επιστροφή στην δραχμή. Αλλά εάν υπάρχει τέτοιο σχέδιο, φυσικά η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να γίνει συμμέτοχος σε καμία τέτοια γελοιοποίηση της πολιτικής ζωής”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ