15-04-2021

Σχολεία και δομές υποδοχής εκπαίδευσης προσφύγων του Κιλκίς επισκέφθηκε ο Αμανατίδης

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, επισκέφθηκε σχολικές μονάδες και δομές υποδοχής εκπαίδευσης προσφύγων του Κιλκίς, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στον νομό.

Στην πόλη του Κιλκίς, ο κ. Αμανατίδης επισκέφθηκε το 1ο και 6ο δημοτικό σχολείο.

Συνομίλησε με μαθήτριες και μαθητές της εκεί δομής υποδοχής εκπαίδευσης προσφύγων και αντάλλαξε απόψεις με τους εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους γονέων.

Ακόμη, επισκέφθηκε το 1ο δημοτικό σχολείο Πολυκάστρου, καθώς και τα 1ο και 2ο δημοτικά σχολεία Αξιούπολης και τις αντίστοιχες δομές υποδοχής εκπαίδευσης προσφύγων, ενώ είχε εκτενή συζήτηση με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Αμανατίδης ενημερώθηκε για τη λειτουργία των δομών αυτών, όπως και για γενικότερα θέματα που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών έγινε δεκτός από τον μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου, Εμμανουήλ και τον μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιούπολης και Πολυκάστρου Δημήτριο.

Αύριο, στις 7μ.μ., ο κ. Αμανατίδης θα είναι ομιλητής στην κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ