22-01-2021

Απάντηση ΑΝΕΛ σε Θεοδωράκη: Αυτός ήταν ο μπάτλερ των Σημίτη – Τσουκάτου – Παπαντωνίου

Η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, απάντησε στις καταγγελίες του Σταύρου Θεοδωράκη για στήσιμο ενός νέου «κομματικού κράτους» την πρόταση Πολύδωρα για πρόεδρο του ΕΣΡ.

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου, επιτίθεται στον επικεφαλής του Ποταμιού, χαρακτηρίζοντάς τον «μπάτλερ» του φαύλου συστήματος της μεταπολίτευσης, ο οποίος «αμειβόταν αδρότατα από την ΕΡΤ».

«Αν κάποιος υπηρέτησε το πιο φαύλο και αναξιοκρατικό πολιτικο-οικονομικό σύστημα της μεταπολίτευσης σε όλη του την έκταση, εκείνο των Σημίτη – Τσουκάτου – Παπαντωνίου και με όλη τη σημασία της λέξης “υπηρετώ”, δηλαδή ως ένας μπάτλερ, πλην όμως αδρότατα αμειβόμενος στην τότε κρατική τηλεόραση, αυτός δεν είναι άλλος από τον Σταύρο Θεοδωράκη. Μόνο που ο ίδιος κάνει πως δεν θυμάται. Εμείς πάντως θα είμαστε εδώ να του το θυμίζουμε. Κατά τα άλλα, οι επαναλαμβανόμενες αναφορές του στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο είναι ανάξιες σχολιασμού» αναφέρει σε απάντησή της στον επικεφαλής του Ποταμιού η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ