17-05-2021

Τέρενς Κουίκ: Μούγκα στη… Siemenstrouga

Βολές εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Σταύρου Θεοδωράκη εξαπέλυσε ο Τέρενς Κουίκ, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν τη Δευτέρα στη Βουλή, στη συζήτηση για τα θέματα διαφθοράς.

«Θα ξεκινήσω από το πιο γκρίζο σημείο της όλης χθεσινής κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν απάντησε τίποτα σε όσα του είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος για Siemens, Παπασταύρου, εξοπλιστικά, μίζες, διαπλοκή, Παναθηναϊκάκια, λίστες σε τράπεζες, ποδηγέτηση της Δικαιοσύνης και λοιπά. Ήταν η σιωπή της ένοχης, κατά περίπτωση, συμμετοχής ή συγκάλυψης. Όλοι μας, και προπαντός οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, εισέπραξαν την απόλυτη σιωπή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πώς το λέει ο λαός; «Μούγκα στη Siemenstrouga!», είπε και συνέχισε: «Τέλος, το θεωρώ περιττό να ασχοληθώ με τη Φώφη Γεννηματά του ανύπαρκτου ΠΑΣΟΚ και πολύ περισσότερο με το Σταύρο Θεοδωράκη, που δεν είναι απλά ΠΟΤΑΜΙ, αλλά οχετός προσβολής της μνήμης ενός νεκρού».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ