15-05-2021

Βενιζέλος: Ο Καμμένος να σέβεται τον πολιτικό χώρο που έγλειφε και προσκυνούσε χρόνια

«Να ρωτήσει να μάθει και να σέβεται τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται, τον οποίο έγλειφε και προσκυνούσε επί χρόνια», κάλεσε τον Πάνο Καμμένο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας στις αναφορές του προέδρου των ΑΝΕΛ, για την οικογένεια Μπακατσέλου, από όπου και προέρχεται η σύζυγος του κ. Βενιζέλου.

Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, η οικογένεια της συζύγου του ανήκει στη Νέα Δημοκρατία και έχει στενές σχέσεις με τον Κώστα Καραμανλή – και ζήτησε από τον κ. Καμμένο «που συνδέει σχετικούς και άσχετους που φέρουν το επίθετο αυτό με τον ίδιο και την πολιτική του δράση, να ρωτήσει να μάθει και να σέβεται τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται τον οποίο έγλειφε και προσκυνούσε επί χρόνια».

«Είπαμε εμείς για την οικογένεια Φιλίππου της πρώτης συζύγου του κ. Καμμένου ή την οικογένεια Τζούλη, της δεύτερης συζύγου του, τον πατέρα και τους συγγενείς του;» ρώτησε ο κ. Βενιζέλος.

Εξάλλου, ο  κ. Βενιζέλος είπε ότι αντί η σημερινή κυβέρνηση να ακολουθήσει την γραμμή της προηγούμενης κυβέρνησης στην υπόθεση Βγενόπουλου, λέει διάφορες αοριστίες για «το ποιος διευκολύνει ποιόν».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είπε προς τον κ. Καμμένο εάν θέλει να κάνει ερωτήσεις περί Καλογρίτσα, να της απευθύνει προς τον κ. Παππά και τον Σπίρτζη «όχι σε μένα γιατί έχουμε να πούμε πολλά εδώ μέσα».

Τέλος, σχετικώς με την υπόθεση των υποβρυχίων, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι έστειλε το έγγραφο η εισαγγελία Εφετών και το ανακάλεσε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου που εξέπληττε τους εισαγγελείς γιατί αναδιαβίβασαν στη Βουλή τα πρακτικά «επειδή η τότε πρόεδρος, κ. Κωνσταντοπούλου, καταστρατηγούσε το Σύνταγμα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ