22-04-2021

Αντωνοπούλου: Η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο – Από τα έσοδα των αδειών οι 4.000 προσλήψεις στην υγεία

«Η καταστροφολογία και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας πρέπει να έχουν και ένα όριο, ειδικά όταν μιλάμε για το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, την ανεργία», τόνισε σε δηλώσεις της η  αναπληρώτρια υπουργός για την Καταπολέμηση της Ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου.

Η κ. Αντωνοπούλου μέσω των δηλώσεών της θέλησε να δώσει μια απάντηση στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, που την Τετάρτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, μετέδωσε  ρεπορτάζ, στο οποίο ανέφερε ότι οι 4.000 προσλήψεις που ανακοίνωσε πρόσφατα η κυβέρνηση για τη στελέχωση των υπηρεσιών υγείας, θα χρηματοδοτηθούν από κοινοτικούς πόρους και όχι από τα έσοδα που προέκυψαν από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, το σχόλιο της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων ήταν «η κοροϊδία πάει σύννεφο». «Αυτό που πάει σύννεφο, είναι η παραπληροφόρηση», είναι η απάντηση της κ. Αντωνοπούλου.

«Κάποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί, για τους δικούς τους λόγους, επιχειρούν συστηματικά να υποβαθμίζουν ή να υπονομεύουν οποιαδήποτε θετική δράση πραγματοποιεί η κυβέρνηση. Όμως, η καταστροφολογία και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας πρέπει να έχουν και ένα όριο, ειδικά όταν μιλάμε για το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, την ανεργία. Το πρόγραμμα για τους 4.000 μακροχρόνια ανέργους θα χρηματοδοτηθεί, επαναλαμβάνω, αποκλειστικά από τους πόρους που εισρέουν στα δημόσια ταμεία από τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών», είπε χαρακτηριστικά η υπουργός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ