15-04-2021

Στο Μεσολόγγι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Από το Μεσολόγγι ξεκίνησε τη σημερινή του περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Καραπάνος, υποδέχθηκε τον πρόεδρο της ΝΔ στην κεντρική πλατεία και ακολούθησε συνάντηση των δύο ανδρών στο δημαρχείο.

Ο Νίκος Καραπάνος ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για θέματα που αφορούν στην λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης και στην ενίσχυση του θεσμού, με τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους που θα επιτρέψουν, όπως είπε, παρεμβάσεις για την στήριξη των πολιτών.

Μιλώντας ειδικότερα για το Δήμο Μεσολογγίου, ο Νίκος Καραπάνος έκανε λόγο «για την ανάγκη αποκατάστασης άδικων αποφάσεων που ελήφθησαν κατά το παρελθόν και αφορούν τομείς όπως η Παιδεία, η υποβάθμιση του ΤΕΙ Μεσολογγίου, καθώς και η αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας διοικητικών υπηρεσιών».

Στην συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στον κεντρικό πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη, όπου συνομίλησε με αρκετούς πολίτες.

Λίγο πριν αναχωρήσει από το Μεσολόγγι, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το κέντρο λόγου και τέχνης «Διέξοδος» και ξεναγήθηκε στο ιστορικό μουσείο.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής του περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων, ενώ θα επισκεφθεί και επιχειρήσεις του Νομού.

Ειδικότερα, στις 2:00 μετά το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με δημάρχους της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ στις 6:00, το απόγευμα θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων του, στο εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο στο Αγρίνιο.

Τέλος, στις 8:30 το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο του Αγρινίου.

Πηγή φωτογραφίας: onairnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ