05-03-2021

Καμμένος: Αποδίδουμε τις οφειλόμενες τιμές στον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο της Αλεξάνδρειας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ολοκλήρωσε την επίσημη επίσκεψή του στη Αίγυπτο.

Σήμερα παρέστη στην πρώτη συνάντηση κρατικών και ιδιωτικών βιομηχανιών Ελλάδας – Αιγύπτου, που πραγματοποιήθηκε στο Κάιρο, στην οποία ήταν παρόντες ο Αιγύπτιος ομόλογός του στρατηγός Sedky Sobhy, ο υπουργός Στρατιωτικής Παραγωγής Dr Mohammed Saeed Al-Assar, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο αρχηγός του Επιτελείου των Αιγυπτιακών Ενόπλων Δυνάμεων αντιστράτηγος Mahmoud Hegazi.

Επίσης, συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β’ ο οποίος του απένειμε τον Μεγαλόσταυρο του Αγίου Σάββα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας και επισκέφθηκε τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο, όπου μιλώντας στα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος της Αλεξάνδρειας δεν είναι απλά ένας ναυτικός όμιλος, ήταν το Αρχηγείο του Στόλου την περίοδο του πολέμου. Αποδίδουμε λοιπόν τις οφειλόμενες τιμές σε αυτό τον ιστορικό όμιλο που φιλοξένησε το Αρχηγείο του Ελληνικού Στόλου, μέσα από εδώ δόθηκε η μάχη για την ελευθερία».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ