27-02-2021

Κουμουτσάκος: Αναξιοπιστία, αφερεγγυότητα, ανευθυνότητα στην υπόθεση Cosco

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, αναφερόμενος στο θέμα που προέκυψε με την Cosco. 

«Από χθες, η οικονομία της χώρας αντιμετωπίζει άλλο ένα χτύπημα της Κυβέρνησης. Το κείμενο του νομοσχεδίου που έφερε στη Βουλή για την κύρωση της συμφωνίας πώλησης του 67% του ΟΛΠ στην Cosco έρχεται σε αντίφαση με το κείμενο της συμφωνίας, που υπογράφτηκε στις 8 Απριλίου, στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του κ. Τσίπρα», είπε και συνέχισε: «Η αλλοπρόσαλλη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των επενδύσεων και των αποκρατικοποιήσεων σκοτώνει την όποια πιθανότητα οικονομικής ανάπτυξης. Η αναξιοπιστία διώχνει επενδύσεις. Η ανικανότητα και η αναξιοπιστία διώχνουν δουλειές.

Αυτό δεν είναι δίκαιη ανάπτυξη. Είναι υπονόμευση της ανάπτυξης. Η χώρα, για μια ακόμη φορά, διασύρεται από την αναξιοπιστία, την αφερεγγυότητα, την ανευθυνότητα της Κυβέρνησης. Η ευθύνη της διακυβέρνησης ανήκει στον πρωθυπουργό και όχι στον κ. Δρίτσα. Αποκλειστικά υπεύθυνος για όλα είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ