12-04-2021

Κακλαμάνης: Πιθανός ο εκλογικός αιφνιδιασμός, αναξιόπιστος ο Τσίπρας

Έτοιμη να κυβερνήσει καλύτερα απ’ ότι το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ χαρακτήρισε τη Ν.Δ. ο αντιπρόεδρος της Βουλή, Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «RealNews» δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογικού αιφνιδιασμού τον Ιούνιο.

«Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε καλύτερα απ’ ό,τι οι ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ», δηλώνει και χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα «αναξιόπιστο».

Σχολιάζοντας την επίμαχη δήλωση του Ι. Μουζάλα, ο κ. Κακλαμάνης αναφέρει: «Ξαφνικά μας προέκυψε ο κ. Καμμένος, λες και δεν γνώριζε ότι τα 2/3 του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με την άποψη Μουζάλα, ότι κυβερνητικά έγγραφα πάνε και έρχονται έχοντας μέσα το όνομα “Μακεδονία”».

Για τη διεύρυνση της ΝΔ, ο κ. Κακλαμάνης υπογραμμίζει την ανάγκη πρώτα να πεισθούν οι πολίτες ότι αξίζει να εμπιστευθούν και πάλι το κόμμα. «Τα πρόσωπα έπονται», συνεχίζει, «άλλωστε κάποιοι δεν μπόρεσαν να σώσουν τα κόμματά τους, θα σώσουν τη Νέα Δημοκρατία;».

Τέλος, αναφέρει για τους πρώην πρωθυπουργούς, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, ότι η πείρα τους «είναι απόλυτα αναγκαία» στο κόμμα της ΝΔ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ