13-04-2021

“Δεν πέφτουν οι κυβερνήσεις από λεκτικές αστοχίες”, λέει η Γεροβασίλη

Την βεβαιότητά της ότι η κοινοβουλευτική συνοχή παραμένει ακλόνητη και ότι οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από λεκτικές αστοχίες, εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

«Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από λεκτικές αστοχίες. Ούτε επειδή κάποιοι βιάζονται να “ράψουν κοστούμια”, αλλά όταν δεν πετυχαίνουν στόχους», επισημαίνει η κυβερνητική εκπρόσωπος σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «RealNews» και προσθέτει ότι η κοινοβουλευτική συνοχή «παραμένει ακλόνητη, διότι οι βουλευτές αντιλαμβάνονται τις ανάγκες της διαπραγμάτευσης και τις υποχρεώσεις τους απέναντι στη λαϊκή εντολή του Σεπτεμβρίου».

Για το εάν θα παραμείνει ή όχι στο κυβερνητικό σχήμα ο Γ. Μουζάλας, η κ. Γεροβασίλη αναφέρει ότι «εκκρεμούν οι συναντήσεις μεταξύ του πρωθυπουργού και των δύο υπουργών και δεν έχει νόημα οποιαδήποτε εκτίμηση», τονίζοντας παράλληλα ότι «ο κ. Μουζάλας είναι ένα από τα πλέον ακάματα, αποτελεσματικά και με ευρεία κοινωνική αποδοχή στελέχη της κυβέρνησης» και ότι η αντιπολίτευση «προσδοκούσε οφέλη από μια κυβερνητική κρίση που ποτέ δεν ήρθε».

Τέλος, η κυβερνητική εκπρόσωπος ασκεί κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις «άστοχες και βιαστικές δηλώσεις του, αλλά και για την ασυνέπειά του» και παρατηρεί ότι «δεν μπορεί -ή δεν θέλει- να αποσυνδεθεί από μια ακραία ομάδα στελεχών του».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ