11-04-2021

Νέα σφοδρή επίθεση της κυβέρνησης στον Ψυχάρη

Νέα σφοδρό επεισόδιο στον πόλεμο της κυβέρνησης με τον Σταύρο Ψυχάρη, αυτή τη φορά με αφορμή δημοσίευμα του Βήματος που εμπλέκει τον αναπληρωτή υπουργό Δικαισύνης, αρμόδιο για θέματα διαφθοράς, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σχολιάζοντας το δημοσίευμα κάνει λόγο για κατήφορο της διαπλοκής, ενώ ο κ. Παπαγγελόπουλος προϊδεάζει για ντοκουμέντα.

                             Η δήλωση Γεροβασίλη

«Ο κατήφορος συνεχίζεται. Τα πρωτοσέλιδα της διαπλοκής είναι ενδεικτικά για το επίπεδο και την ποιότητα των εμπνευστών τους. Ο αγώνας της κυβέρνησης για τη διαφάνεια στο χώρο των ΜΜΕ αποδίδει και θα συνεχιστεί μέχρι τέλους», καταλήγει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

                       Η απάντηση Παππαγγελόπoυλου

“Η διαπλοκή ψυχορραγεί και παραληρεί. Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού για αυτήν παίζει τα ρέστα της. Η κα Τσατάνη παραδέχεται στην ανακοίνωση της ότι με επισκέφθηκε στο γραφείο μου, με δική της πρωτοβουλία. Εντυπωσιακά αστείο είναι ότι σαν αιτία της επίσκεψης της, επικαλείται δηλώσεις που δεν είχα κάνει ακόμα, αλλά έκανα 15 μέρες μετά τη συνάντηση μας. Η αλήθεια είναι ότι με επισκέφθηκε για την συμβουλεύσω και να τη βοηθήσω.

Ενεργώντας πάντα θεσμικά έχω στείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νικόλαο Βούτση για να τον ενημερώσω και να ενημερωθούν στη συνέχεια και οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Με την επιστολή αυτή απαντάω σε όσα ισχυρίζεται η κα Τσατάνη.
Την Δευτέρα, που θα δημοσιοποιηθεί η επιστολή, θα βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ