01-03-2021

“Κλείδωσε” για τη Δευτέρα η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους αγρότες

Μπορεί τα μπλόκα των αγροτών να παραμένουν στους δρόμους (αν και αρκετά εξασθενισμένα) ωστόσο, η πρωτοβουλία της κυβέρνησης για συνάντηση και διάλογο έχει πλέον μπει στην τελική της ευθεία.

Καθώς, μετά την κατάθεση των προτάσεων, τις σκέψεις των συναρμόδιων υπουργείων στο πλαίσιο εξεύρεσης λύσεων επί των αιτημάτων, “κλείδωσε” η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες.

Και αυτή θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (22/2/2106) στις 12 το μεσημέρι. 

Όπως άλλωστε αναφέρει σε σχετική του δήλωση ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, «έχουν ενημερωθεί όλες σχεδόν οι Συντονιστικές Επιτροπές των αγροτών που βρίσκονται σε κινητοποίηση και έχουν ήδη ανταποκριθεί οι περισσότερες. Αναμένουμε και τις υπόλοιπες να ορίσουν τους εκπροσώπους τους. Για εμάς ο δρόμος του διαλόγου είναι ανοιχτός».

Στο πλαίσιο αυτό, με την επιστροφή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Αθήνα (αμέσως μετά την λήξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής) και πάντως μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, να οριστικοποιηθούν οι βελτιωτικές προτάσεις που θα μπουν από την κυβέρνηση στο τραπέζι του διαλόγου.

Στην κατεύθυνση αυτή αναμένεται σειρά συσκέψεων του πρωθυπουργού με την επιστροφή του στην Αθήνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ