04-02-2021

«Δημοσιογραφικοί κύκλοι και ακραία στοιχεία, οι υπαίτιοι των επεισοδίων στη Κοζάνη»

Σε άτομα ακραίων ιδεολογιών και σε «δημοσιογραφικούς κύκλους», τους οποίους δεν θέλησε να κατονομάσει, αποδίδει τα επεισόδια που σημειώθηκαν, χθες Κυριακή, στην Κοζάνη, ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Ντζιμάνης.

Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9», ο κ. Ντζιμάνης έκανε λόγο για «δημοσιογραφικούς κύκλους», που «σήκωσαν» την εκδήλωση, διέδωσαν και παρακίνησαν τους αγρότες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, η οποία τελικά εκτονώθηκε και έγινε συζήτηση.

«Όμως, μετά από λίγο ήρθε από το Αντίγονο, από το Αμύνταιο και δεύτερο κύμα αγροτών. Εκείνοι δεν ήρθαν για συζήτηση αλλά για φασαρία, με μαύρες σημαίες και φωνές» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι ήταν τα ίδια άτομα που είχαν ματαιώσει πρόσφατα στο Αμύνταιο και άλλη εκδήλωση με θέμα το αγροτικό.

Αναφερόμενος στην πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, ο ίδιος σημείωσε ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί, αλλά θα υπάρξουν βελτιώσεις μέσα από διάλογο.

«Ασφαλώς τον νόμο, τον οποίο λένε τα κανάλια, αυτός δεν είναι για ψήφιση και δεν θα τον ψηφίσουμε. Αλλά ο νόμος ο οποίος θα προέλθει μετά από διάλογο και ανάλογες ρυθμίσεις θα τον ψηφίσουμε», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Περιμένουμε να εξελιχθεί ο διάλογος γιατί στην ουσία δεν είναι κάποιο νομοσχέδιο το οποίο ήρθε στη Βουλή».

Διαβάστε επίσης:

-Ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για τα επεισόδια με τους τέσσερις βουλευτές

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ