04-03-2021

Για “κυβερνητικό αυτισμό” κατηγορεί τον Τσίπρα η Φώφη Γεννηματά

Θέση για όλα όσα είπε στην συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αυγή» ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πήρε μέσω social media η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με σημερινή της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανέφερε μεταξύ άλλων πως «κάθε απόπειρα διαλόγου προσκρούει στον “κυβερνητικό αυτισμό”, ενώ υπογράμμισε πως «ο κος Τσίπρας μιλάει σαν να μη βλέπει και να μην ακούει τι συμβαίνει γύρω του».

«Όλα (θα) πάνε καλά, μας διαβεβαιώνει πάλι σήμερα, όμως η ύφεση συνεχίζει να βυθίζει την οικονομία, η αξιολόγηση συνεχίζει να καρκινοβατεί, το ΔΝΤ συνεχίζει να ζητά νέα μέτρα, η χώρα συνεχίζει να απειλείται στο προσφυγικό με κλείσιμο συνόρων και η Τουρκία συνεχίζει να μην χάνει την ευκαιρία αμφισβήτησης της εθνικής μας κυριαρχία»» αναφέρει η κα Γεννηματά και προσθέτει:

«Την ίδια στιγμή η κοινωνία συνεχίζει να είναι στους δρόμους, κάθε απόπειρα διαλόγου συνεχίζει να προσκρούει στον “κυβερνητικό αυτισμό”, η πολιτική συνεννόηση συνεχίζει να είναι εκτός ατζέντας των κκ Τσίπρα και Μητσοτάκη.

Α… ναι … μην ξεχνάμε. Και το καραβάνι των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ συνεχίζει τον δρόμο του. Στην έρημο της πολιτικής και κοινωνικής απομόνωσης του, μέχρι να χαθεί από τον ορίζοντα.

Το θέμα είναι να μη χαθεί και η χώρα…»

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ