27-01-2021

Η Γεροβασίλη καλεί τον Κουμουτσάκο να ανακαλέσει τη δήλωση για Φλαμπουράρη

Πυρά κατά του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή την ανακοίνωση του πρώτου σχετικά με την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη και την φράση “κάποιοι θερίζουν σήμερα τις θύελλες που φέρνουν οι άνεμοι που οι ίδιοι έσπερναν επί χρόνια”.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος καλεί τον κ. Κουμουτσάκο να ανακαλέσει τη δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τον υπουργό Επικρατείας, κάνοντας λόγο για αθλιότητες.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της κ. Γεροβασίλη:
“Η Νέα Δημοκρατία και ο εκπρόσωπός της κος Κουμουτσάκος αφού επί επτά μήνες στοχοποίησαν αναίτια και δίχως κανένα στοιχείο τον Αλέκο Φλαμπουράρη, σήμερα μετά την δεύτερη στη σειρά εγκληματική επίθεση εναντίον του προβαίνουν σε μια ακόμη απίστευτη αθλιότητα.

Αντί να καταδικάσουν απερίφραστα, επιχαίρουν και δικαιολογούν τις επιθέσεις μιλώντας για ‘θύελλες που θερίζουν όσοι σπέρνουν ανέμους’.

Το ελάχιστο που αναμένουμε από τον κ. Κουμουτσάκο είναι να ανακαλέσει την απαράδεκτη δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τον Υπουργό Επικρατείας”.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ