Υψηλή… κοπτοραπτική από τη ΝΔ – «Ψαλίδισαν» τις δηλώσεις Βέμπερ για τις «Πρέσπες»

Ποια φράση του Βέμπερ «εξαφανίστηκε» από το δελτίο Τύπου της Πειραιώς
Μαθήματα υψηλής… κοπτοραπτικής παρέδωσε για ακόμη μια φορά το γραφείο Τύπου της ΝΔ, όσον αφορά τα όσα δήλωσε ο υποψήφιος του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν, Μάνφρεντ Βέμπερ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αναλυτικότερα, στο επίσημο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΝΔ για τις δηλώσεις Βέμπερ, προκείμενου να «ταιριάζει» καλύτερα με τη θέση της απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών, παρέλειψε σκέλος των όσων είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν.

Έτσι, έκοψε τη δήλωση ότι «στην Ευρώπη καλωσορίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών» και «έπαιξε» μόνο τη φράση «αντιμετωπίζουμε με σεβασμό τις ανησυχίες των πολιτών».

Η «γαλάζια κοπτοραπτική» προκάλεσε την αντίδραση τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και του Ποταμιού. «Εάν η ΝΔ έχει φτάσει στο σημείο να λογοκρίνει ακόμα και τον Βέμπερ, καταλαβαίνουμε πόσο απομονωμένη είναι η ίδια πανευρωπαϊκά», τόνισε μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι προφανές ότι το καλωσόρισμα του κ.Βέμπερ στη συμφωνία απέχει πολύ από το «έγκλημα» και «προδοσία» που συνεχίζει να χρησιμοποιεί η ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών», σημείωσε η εκπρόσωπος του Ποταμιού, Κατερίνα Μπακογιάννη.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook