Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ ο Πρετεντέρης;

Δεν θα μας έκανε εντύπωση...
Οι Γιάννης Λοβέρδος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και άλλοι έγκριτοι δημοσιογράφοι φαίνεται πως δεν είναι οι μοναδικές περιπτώσεις οι οποίες βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» του Κυριάκου Μητσοτάκη για ένταξή τους στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εστία», ο Γιάννης Πρετεντέρης είναι ακόμη μία τέτοια περίπτωση.

Αναλυτικότερα, όπως μετέδωσε η «Εστία», ο πρόεδρος της ΝΔ θέλει να ενισχύσει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος με πρόσωπα που απολαμβάνουν ευρείας προβολής στην τηλεόραση.

«Στο τραπέζι έχει πέσει σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το όνομα του εμβληματικού δημοσιογράφου της κεντροαριστεράς Γιάννη Πρετεντέρη ο οποίος υπερασπίζεται με σθένος κατά καιρούς, αρθρογραφώντας σε ημερήσια εφημερίδα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Πρετεντέρης πάντως όταν ερωτάται απαντά «Μην ακούτε». Κάποιοι τον θεωρούν καλό υποδοχέα της κεντροαριστερής ψήφου στη ΝΔ. Όσοι εισηγούνται στον Μητσοτάκη την επέλαση στο χώρο της κεντροαριστεράς επιχειρηματολογούν ότι τέτοιου είδους υποψηφιότητες θα επιταχύνουν τη μαζική προσχώρηση ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ…», ανέφερε στο χθεσινό της πρωτοσέλιδο η «Εστία».

«Καρφί» για τον Άδωνη – «Από αντιπρόεδρος κόμματος ανέλαβε χθες εκπρόσωπος Τύπου του Ιωάννη Πρετεντέρη»

Μάλιστα, η εφημερίδα επανήλθε σήμερα, Τρίτη στο θέμα απαντώντας στον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος μίλησε χθες σε ραδιοσταθμό για τα περί υποψηφιότητας Πρετεντέρη.

«Προήχθη ο Άδωνις Γεωργιάδης. Από αντιπρόεδρος κόμματος ανέλαβε χθες εκπρόσωπος Τύπου του Ιωάννη Πρετεντέρη. Μίλησε σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού και είπε ως spokeman όσα θα ήθελε να πει για το χθεσινό πρωτοσέλιδό μας ο έγκριτος συνάδελφος. Ένα μόνο δεν διέψευσε: πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει πρόταση στον Ιωάννη Πρετεντέρη και εκείνος την μελετά, δεν την έχει απορρίψει. Απλώς φοβάται μη τυχόν δεν εκλεγεί», ήταν το σχόλιο της εφημερίδας.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook