Υποδοχή με λουλούδια για τον Τσίπρα στην Ξάνθη (εικόνες)

Με ανθοδέσμες και αγκαλιές υποδέχτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα οι κάτοικοι της Ξάνθης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην πόλη.

Δείτε επίσης: «Η κυβέρνηση στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα», τονίζει ο Τσίπρας από την Ξάνθη (εικόνες)

Αναλυτικότερα, οι κάτοικοι της Ξάνθης είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη στον έλληνα πρωθυπουργό, καθώς είχαν συγκεντρωθεί σε ένα σημείο του δρόμου από όπου θα περνούσε και σταμάτησαν την πομπή των αυτοκινήτων εκφράζοντας την επιθυμία να τον δουν από κοντά και να μιλήσουν μαζί του.

Στα χέρια τους κρατούσαν λουλούδια και μόλις ο πρωθυπουργός κατέβηκε από το αυτοκίνητο τον αγκάλιασαν και του πρόσφεραν ανθοδέσμες λέγοντάς του:«Σε περιμέναμε πολλή ώρα».

Μία γυναίκα τού είπε: «Σε ευχαριστούμε πολύ Αλέξη γι αυτά που είπες χθες το βράδυ» (σ.σ. για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος).

Δείτε επίσης: Τσίπρας: Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα μοιραστεί μέρισμα 1,4 δισ. ευρώ σε 4 εκατ. πολίτες (video)

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε μαζί τους, τούς ρώτησε πώς περνούν στην περιοχή, ενώ οι κάτοικοι δεν τον άφηναν να φύγει, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ/ΜΠΕ.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός πήγε και σε παρακείμενο σπίτι, χαιρέτισε και συνομίλησε με έναν ηλικιωμένο, ο οποίος δεν μπορούσε να περπατήσει για να τον συναντήσει.