Υπέγραψε και… ξέχασε τον Παυλόπουλο η Σοφία Ζαχαράκη (video)

Η υφυπουργός Παιδείας γύρισε άρον, άρον για να χαιρετήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η Σοφία Ζαχαράκη παρουσιάστηκε – μάλλον – αγχωμένη κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης στο προεδρικό μέγαρο. Έτσι, είχε μια… αμήχανη στιγμή κατά την διάρκεια των υπογραφών.

Με το χαμόγελο στα χείλη, η νέα Υφυπουργός Παιδείας, που μέχρι πρότινος ήταν εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, πήρε το στυλό και υπέγραψε. Όταν σηκώθηκε, όμως, από τη θέση και κατευθύνθηκε προς το σημείο που ήταν πριν, και πέρασε μπροστά από τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον Αρχιεπίσκοπος Αθηνών. Δεν… σταμάτησε, δηλαδή, για να τους… χαιρετήσει και πήγε κατευθείαν στον χώρο που ήταν οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί.

Τη στιγμή που σηκώθηκε η Σοφία Ζαχαράκη, κάποιος άλλος μιλούσε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά ο Προκόπης Παυλόπουλος την περίμενε.

Η Σοφία Ζαχαράκη άμεσα επέστρεψε για να… χαιρετήσει. Είτε κάποιος της είπε ότι ξεχάστηκε, είτε το κατάλαβε η ίδια. Και ενώ περπατούσε, γύρισε… τρέχοντας για να χαιρετίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο. Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του. Ακολούθως η Σοφία Ζαχαράκη, που εντυπωσίασε και με το άσπρο φόρεμά της, χαιρέτησε και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών.

Πάντα στις ορκωμοσίες της κυβέρνησης, μόλις οι υπουργοί υπογράφουν, ανταλλάσσουν χειραψία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό.

Δείτε σε βίντεο το σχετικό στιγμιότυπο:

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook