Υπάρχει ελπίδα: Μόλις σε 120 χρονάκια θα έχουν αποπληρωθεί τα δάνεια της ΝΔ

Θα έχουμε πεθάνει όλοι, αλλά δε βαριέσαι...
Ευχάριστα νέα έβγαλε η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αφού ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε πως το κόμμα του ξεπληρώνει σιγά σιγά τα χρέη 210.835.840 ευρώ του κόμματός του.

Κι όταν λέμε σιγά σιγά, εννοούμε πως κανείς από όσους μπορεί να άκουσαν τη δήλωση αυτή δεν θα είναι ζωντανός για να δει τη Νέα Δημοκρατία χωρίς χρέη.

Ρωτήθηκε λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Νίκο Χατζηνικολάου για τα δάνεια του κόμματός του. Και πήρε αυτή την απάντηση: Πράγματι η Νέα Δημοκρατία έχει πολλά δάνεια. Απευθύνθηκα στον απλό Νεοδημοκράτη και τους είπα «ελάτε να στηρίξουμε το κόμμα μας, με μία ετήσια συνδρομή να μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα σε μία δύσκολη συγκυρία. Και οι Νεοδημοκράτες ανταποκρίθηκαν σε αυτή την προσπάθεια. Και έχουμε σήμερα 155 χιλιάδες Νεοδημοκράτες οι οποίοι δίνουν 12 ευρώ τον χρόνο, ένα ευρώ τον μήνα, ένας εσπρέσο τον μήνα, για να στηρίξουν το κόμμα μας.

Κάνοντας όμως απλά μαθηματικά καταλαβαίνουμε ότι η πολυπόθητη αποπληρωμή, τουλάχιστον μέσω των συνδρομών των μελών της ΝΔ, θα αργήσει λίγο. Για την ακρίβεια 120 χρονάκια. 

Ποιος ξέρει μέχρι τότε, μπορεί τα δισέγγονα του Μητσοτάκη -που σίγουρα θα πολιτεύονται ή θα έχουν θέσεις «φιλέτα» σε δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα- να προλάβουν να δουν μία ΝΔ χωρίς χρέη

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook