«Ξέρω τα ονόματα των προστατευόμενων μαρτύρων» (ηχητικό)

Από την Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται, ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξη που έδωσε ανέφερε πως ο ίδιος γνωρίζει τα ονόματα των τριών προστατευόμενων μαρτύρων που κατέθεσαν στο σκάνδαλο Novartis.

Δείτε επίσης: Μεγαλώνει η λίστα των εμπλεκόμενων στην υπόθεση Novartis;

Δείτε επίσης: Ο Αντώναρος ζητά ανοιχτά την καθαίρεση του Άδωνη

Δείτε επίσης: «Αστείος ο ισχυρισμός περί σκευωρίας», λέει ο Παππάς για Novartis

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη, είπε: «Εχουν ακουστεί τα ονόματα τους, εγώ ξέρω τρία ονόματα από εδώ που είμαι και φαντάζομαι όταν επιστρέψω στην Αθήνα, υπάρχουν πρόσωπα συγκεκριμένα που μπορούν να μας κατατοπίσουν. Ήδη, πάντως, με ενημέρωσαν για τρεις περιπτώσεις».

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, τόνισε «επειδή υπάρχουν κουκουλοφόροι μάρτυρες, στημένοι, εγώ δεν ζητάω να βγάλουν την κουκούλα, εγώ ζητάω να έρθουν με την κουκούλα στην επιτροπή. Εάν πιστεύουν ότι θα τους προδώσει το σώμα τους, να έρθουν με ρόμπα. Εάν πιστεύουν ότι θα τους προδώσει το ύψος τους, να κάτσουν καθιστοί και μετά να μπουν τα μέλη της επιτροπής, εάν πιστεύουν ότι θα τους προδώσουν τα χέρια τους, να βάλουν γάντια, αλλά και πανοπλία εάν φορέσουν αυτές οι βλακείες, οι ανοησίες και οι γελοιότητες που έχουν πει, τα ψέματα που έχουν πει, θα συντριβούν».

Δείτε επίσης: Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας σε σπίτι συνεργάτη του Άδωνη

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επιστρέφει στην Αθήνα το μεσημέρι της Κυριακής, και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αυτή η υπόθεση αφορά την τιμή και την υπόληψή του και για όσους επιχειρήσουν να σπιλώσουν το όνομά του, προειδοποίησε πως «Θα τους συντρίψω».