Βόλτα «αγκαζέ» Κοτζιάς – Τσαβούσογλου και… κουλούρι «στα δύο» (video)

Πριν λίγο καιρό οι εικόνες θα θύμιζαν πλάνα από ταινία επιστημονικής φαντασίας

Παρά το «καρφί» του τούρκου υπουργού Εξωτερικών για τη στάση της Ελλάδας απέναντι στους οκτώ τούρκους αξιωματικούς, το κλίμα μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του Μεβλούτ Τσαβούσογλου ήταν ιδιαίτερα θερμό, κάτι που αποτυπώθηκε στον φωτογραφικό φακό, τόσο κατά την τελετή επανεγκατάστασης του ελληνικού Γενικού Προξενείου στη Σμύρνη, όσο και κατά τη διάρκεια της βόλτας που έκαναν οι δύο ΥΠΕΞ στην προκυμαία της πόλης.

Αναλυτικότερα, ο κ. Κοτζιάς και ο κ. Τσαβούσογλου έκαναν βόλτα στην παραλία της Σμύρνης, με τον φωτογραφικό φακό να τους συλλαμβάνει «αγκαζέ». Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών συνομίλησαν με αρκετό κόσμο κατά τη διάρκεια της βόλτας, η οποία δεν είχε και λίγα παραλειπόμενα.

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή ο κ. Τσαβούσογλου έκοψε ένα κομμάτι από το κουλούρι Θεσσαλονίκης που τους προσφέρθηκε και το μοιράστηκε με τον κ. Κοτζιά.

Σε ένα τραπέζι πιο κάτω, ο Νίκος Κοτζιάς άρπαξε τα ζάρια από ένα ζευγάρι που έπαιζε τάβλι, με τον ίδιο να ρίχνει τη ζαριά.

Συνεχίζοντας τη βόλτα τους στη Σμύρνη, ο κ. Κοτζιάς ανταπέδωσε τους χαιρετισμούς από τους πολίτες, ενώ δεν μαζί με τον ομόλογό του δεν δίστασαν να βγάλουν ακόμα και selfie με τον κόσμο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook