Τσίπρας τρολάρει Μητσοτάκη: Ελπίζω να μην πήγε σε καμία γειτονιά της Αθήνας

Μπορεί στο πρόγραμμα να είναι η Καισαριανή για σήμερα
Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην έδωσε το «παρών» στη συζήτηση που πραγματοποιείται στη Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας όμως τον μνημόνευσε και μάλιστα «με το καλημέρα», σχολιάζοντας τις τελευταίες… δραστηριότητές του. Τις βόλτες σε γειτονιές της Αθήνας.

Μετά τον «πρώτο γύρο» της προηγούμενης εβδομάδας, όταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε την Κυψέλη, άκουσε τα εγκωμιαστικά του σχόλια, κάλεσε τον Τσίπρα να επισκεφθεί τέτοιες γειτονιές και πήρε την απάντηση του πρωθυπουργού ότι… εκεί μένει, το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε το δεύτερο μέρος αυτής της αντιπαράθεσης.

Κοιτάζοντας τα «γαλάζια» έδρανα ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε στον Κώστα Τσιάρα λέγοντάς του: Βλέπω κύριε Τσιάρα κάθεστε στη θέση του αρχηγού σας. Δεν θα έρθει και σήμερα. Ελπίζω να μην έχει επιλέξει να πάει σε καμία γειτονιά της Αθήνας και μας χαρίσει ευτράπελες στιγμές.

Αλλά είναι λογικό να μην έρθει, γιατί είναι άλλη μία μέρα που στο ελληνικό κοινοβούλιο τηρώντας απαρέγκλιτα και απολύτως τις δεσμεύσεις μου στη ΔΕΘ, φέρνουμε προς ψήφιση μέτρα θετικά, μέτρα ελάφρυνσης.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook