Τραμπουκισμούς από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ζακύνθου καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ακόμη ένα άριστο «γαλάζιο» μπουμπούκι

Οι «εξαιρετικές» περιπτώσεις τοπικών παραγόντων της ΝΔ φαίνεται ότι δεν εξαντλούνται μόνο στο Άργος, και στην Καβάλα αλλά εξαπλώθηκαν μέχρι και τη Ζάκυνθο.

Συγκεκριμένα, τραμπουκική και φασιστικού τύπου επίθεση από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ζακύνθου, Διονύση Καρδιανό, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του, «το γεγονός αυτό καταγγέλθηκε στις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές προκειμένου να γίνουν συστάσεις στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ζακύνθου».

Ολόκληρη η ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου

«Εφαρμόζοντας με δημιουργικό τρόπο τη γραμμή για «κλωτσιές» στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ζακύνθου Διον. Καρδιανός – Μπούκιος επιτέθηκε εν ψυχρώ σήμερα το πρωί σε δημόσιο χώρο στο κέντρο της πόλης, φραστικά και όχι μόνο, στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου σ. Ηλία Μακρή.

Είναι σαφές ότι η όξυνση της αντιπαράθεσης που επιχειρεί το κόμμα της ΝΔ απέναντι στην κυβέρνηση φθάνει δυστυχώς ακόμα και σε προπηλακισμούς και προσωπικές επιθέσεις.

Η ΝΕ Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την τραμπούκικη και φασιστικού τύπου επίθεση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ζακύνθου και διερωτάται εάν ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντιλαμβάνεται την πολιτική αντιπαράθεση με τέτοιες μεθόδους.

Το γεγονός αυτό καταγγέλθηκε σήμερα από αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές προκειμένου να γίνουν συστάσεις στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ζακύνθου.

Καλούμε κάθε συμπολίτη μας και ιδιαίτερα τους συντηρητικούς ψηφοφόρους να καταδικάσουν και να απομονώσουν τέτοιες πρακτικές που καμία σχέση δεν έχουν με τον πολιτικό πολιτισμό και τις δημοκρατικές παραδόσεις μας».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook