Το τετ α τετ Τσίπρα – Δουλουμπέκη μετά… ρακής και η παθιασμένη ομιλία του πρώην επικεφαλής του PES
Χορούς, μαντινάδες, χαμόγελα, αγκαλιές με τον κόσμο και φυσικά μπόλικο ρακί περιλάμβανε η ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση των κρητικών ευρωβουλευτών της Προοδευτικής Συμμαχίας το βράδυ της Πέμπτης στο Χουδέτσι, όπου τις εντυπώσεις κέρδισε ο Θοδωρής Δουλουμπέκης με τη νεανική του ομιλία.

Αναλυτικότερα, την εκδήλωση άνοιξαν οι προερχόμενοι από την Κρήτη υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Σπύρος Δανέλλης, Μιχάλης Σουρδαλάκης, Θοδωρής Δουλουμπέκης, αλλά και ο Ρος Ντέιλι, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με το Χουδέτσι.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρωθυπουργός τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η Προοδευτική Συμμαχία θα γίνει πράξη από τον πρώτο γύρο, δείχνοντας τον Σταύρο Αρναουτάκη, ενώ επισήμανε τη σημασία της εξόδου της Ελλάδας από τα μνημόνια, καθώς επιστρέφεται η εξουσία στον «αφέντη λαό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προσοχή των παρευρισκομένων «μαγνήτισε» η ομιλία του πρώην επικεφαλής της ακτιβιστικής κίνησης Ευρωπαίων Σοσιαλιστών (PES Activists), Θοδωρή Δουλουμπέκη, η οποία ήταν ιδιαίτερα παθιασμένη και με έμφαση στη νέα γενιά. Όπως υπογράμμισε ο κρητικός υποψήφιος ευρωβουλευτής, οι νέοι πρέπει να πάρουν την Ευρώπη στα χέρια τους από τις ελίτ που τη σφετερίζονται και από εκείνους που εργάζονται για τη διάλυσή της.

Μάλιστα, ο κ. Δουλουμπέκης είχε κι ένα αρκετά θερμό τετ α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ όπως «επιτάσσουν» οι κρητικές συνήθειες στις ευχάριστες περιστάσεις, ήπιαν μαζί ρακή.

Παράλληλα, οι Σπύρος Δανέλλης, Μιχάλης Σουρλαδάκης και ο Ρος Ντέιλι με τη… λύρα του, έδωσαν, επίσης, έναν διαφορετικό τόνο μιλώντας για την Ευρώπη των πολλών και του Πολιτισμού που πρεσβεύει η Προοδευτική Συμμαχία.

Η βραδιά συνεχίστηκε μέχρι αργά σε πολύ ευχάριστο κι αισιόδοξο κλίμα, σε ταβέρνα της περιοχής, όπου ο κ. Τσίπρας και η σύντροφός του Μπέττυ Μπαζιάνα υποδέχτηκαν τους υπουργούς Χρήστο Σπίρτζη και Παύλο Πολάκη, καθώς και μέλη της Προοδευτικής Συμμαχίας, αλλά και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook