Το συγκινητικό «αντίο» του Ευάγγελου Αντώναρου στον αδερφό του, Μάνο

Τα θερμά μας συλλυπητήρια

Με μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί των ημερών Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, αποχαιρέτησε τον αδερφό του, Μάνο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά από μια σκληρή μάχη απέναντι σε μία πολύ σπάνια και βαριά μορφή πνευμονίας, η οποία προήλθε από το βακτήριο της λεγεωνέλλας.

«Με ανείπωτο πόνο στην καρδιά μου αποχαιρετώ τον μονάκριβο και πολυαγαπημένο μου αδελφό, τον Μάνο. Μας είπε αντίο σήμερα το μεσημέρι μετά από μία άνιση μάχη 20 ημερών», έγραψε μεταξύ άλλων ο κ. Αντώναρος.

«Χάνω τον άνθρωπο που μεγαλώσαμε μαζί στη κρεβατοκάμαρα της οδού Φορνέζη, που παίζαμε πόλεμο με πλαστικά σπαθιά στη πίσω βεραντούλα της μονοκατοικίας μας, που μαλώναμε και μονιάζαμε. Που μπήκαμε κι οι δυο στη δημοσιογραφία — από άλλα μετερίζια. Εκείνος μποέμ δημιουργικός με μοναδική πέννα και άφθαστες σύγχρονες φρέσκες ιδέες. Λατρευτός στις παρέες, με χιούμορ κι αγάπη για τους ανθρώπους. Θα μου λείψεις Μάνο μου. Θα μου λείψουν οι παρατηρήσεις οι υποδείξεις που μου έκανες από αγάπη. Εμένα του πιο συμβατικού. Να ήξερες πόσο σοβαρά τις έπαιρνα, να ήξερες μόνο… Πόσο θα μου λείψουν όλα αυτά. Αλλά κυρίως εσύ που μς έβγαζες τόσο συχνά από τη γκριζάδα της…ρουτίνας μου. Ήσουν/είσαι σπουδαίος άνθρωπος. Και γι αυτό αθόρυβος…», πρόσθεσε.

Η σχετική ανάρτηση:

Διαβάζονται ΤΩΡΑ


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook