«Το πρωτάθλημα είναι του ΠΑΟΚ, όλοι το έχουν καταλάβει»

Κάπως έτσι...
Μπορεί το θέμα της συνέντευξής του στο ραδιόφωνο News 24/7 να ήταν η πολιτική επικαιρότητα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος όμως πάντα έχει χρόνο και όρεξη να μιλήσει για τον ΠΑΟΚ, ειδικά όταν η επικαιρότητα γύρω και από αυτό το θέμα παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Ο υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε στην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στο θέμα των ημερών, τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ στην Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ερωτηθείς για την μεταγραφή του Πρίγιοβιτς, απάντησε: «Κοιτάξτε, σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει μία ισορροπία. Ένας μεγάλος στην ηλικία που μπορείς να πάρεις πολλά λεφτά και να επενδύσεις σε νεότερα ταλέντα και να έχεις συνέχεια… Είναι όπως στην οικονομία. Έχουμε ανάπτυξη, τώρα, αλλά παίρνουμε μέτρα για να είναι βιώσιμη αυτή η ανάπτυξη…».

Για το αν το βλέπει θετικά: «Δεν το βλέπω θετικά με την έννοια ότι δεν θες να χάσεις έναν καλό παίκτη, αλλά καταλαβαίνω και τη λογική».

Για τον κυριότερο αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, είπε: «Δεν υπάρχει αντίπαλος, το πρωτάθλημα είναι του ΠΑΟΚ. Νομίζω αυτό το έχουμε καταλάβει».

Για το αν ο Ολυμπιακός στρατηγικά είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος: «Ο Ολυμπιακός ήταν παραδοσιακά ο μεγαλύτερος…»

Στη συνέχεια της απάντησης του υπουργού, ρωτήθηκε αν ο ΠΑΟΚ έχει αντίπαλο τον Ολυμπιακό επειδή είναι δύο “λαϊκές” ομάδες: «Νομίζω ναι, γιατί είναι σαν αυτό που λέει ‘όσο πιο πολύ μοιάζεις, τόσο πιο πολύ τσακώνεσαι’. Δεν ξέρω αν θα χαρούν οι ΠΑΟΚτσήδες που το είπα αυτό, αλλά νομίζω έχει αυτή την πτυχή».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook