Το δώρο του Τζιτζικώστα στον Χατζηδάκη (εικόνα – video)

Ένα δώρο για τον Χατζηδάκη τζούνιορ

Τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ.Τζιτζικώστας δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον αντιπρόεδρο και να του δώσει δώρο ένα μπλουζάκι και ένα παντελονάκι για το αγοράκι που έφερε πρόσφατα στη ζωή η σύζυγός του Πόπη Καλαϊτζή.

 

Αμέσως μετά ο κ.Τζιτζικώστας τον καλωσόρισε, λέγοντας: “Είναι μεγάλη χαρά μας που σε υποδεχόμαστε. Υποδεχόμαστε έναν φίλο και έναν άνθρωπο που έχει αφήσει σοβαρή δουλειά από όπου κι αν πέρασε” .

Από την πλευρά του ο κ.Χατζηδάκης του είπε: “Και για μένα είναι μεγάλη χαρά που βρίσκομαι σε μία Περιφέρεια η οποία είναι πρωτοπόρα στην απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων. Η συνάντηση αυτή είναι χρήσιμη για μας, προσπαθούμε να καταρτίσουμε ένα αξιόπιστο σχέδιο για το μέλλον και αυτό δεν μπορείς να το κάνεις αν δεν έχεις επαφή με τους ανθρώπους που χειρίζονται τέτοιου είδους θέματα”.

Τέλος, ο Περιφερειάρχης του απάντησε, ρίχνοντας και το “καρφί” για το πρόσφατο Αναπτυξιακό Συνέδριο: “Και για μας είναι χρήσιμη αυτή η επαφή. Το σημαντικότερο είναι όχι απλά να καταγράφεις τα προβλήματα, όπως έγινε πρόσφατα στην Κεντρική Μακεδονία, αλλά να προχωράμε και σε λύσεις. Και εγώ είμαι βέβαιος και αισιόδοξος ότι την επόμενη ημέρα υπάρχουν άνθρωποι ικανοί που θα δώσουν λύσεις”.

(Πηγή, video: thestival.gr)

Δείτε Επίσης