Το αντίο του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Κώστα Αρβανίτη

«Υπόδειγμα αλληλεγγύης και προσφοράς»
Τον πρόσφατα εκλιπόντα Κώστα Αρβανίτη, τον ψαρά που το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι είχε σώσει περίπου 70 ανθρώπους, περισυλλέγοντας τους από τη θάλασσα, τίμησε το Μέγαρο Μαξίμου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοινώνοντας πως η κηδεία του θα γίνει δημοσία δαπάνη.

Ο Κώστας Αρβανίτης άφησε την τελευταία του πνοή στα 70 του χρόνια.

Το Μέγαρο Μαξίμου, σε ανακοίνωση του αναφέρει πως «ο Κώστας Αρβανίτης θα αποτελεί παράδειγμα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο».

Κατόπιν συνεννόησης της κυβέρνησης με την οικογένειά του,  τονίζεται πως η κηδεία του θα γίνει δημοσία δαπάνη. «Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν η Υφυπουργός για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργος Σταμάτης» καταλήγει η ανακοίνωση.

Την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός, σε μήνυμα του  τόνισε πως «ο Κώστας Αρβανίτης ήταν ένα παράδειγμα αλληλεγγύης και προσφοράς για όλους μας και η απώλειά του μας γέμισε θλίψη».

Όλο το μήνυμα του πρωθυπουργού:

«Ο Κώστας Αρβανίτης ήταν ένα παράδειγμα αλληλεγγύης και προσφοράς για όλους μας και η απώλειά του μας γέμισε θλίψη Κατόπιν συνεννόησης της κυβέρνησης με την οικογένειά του, η κηδεία του θα γίνει δημοσία δαπάνη. Είναι ένα μικρό δείγμα της ευγνωμοσύνης όλων μας απέναντι στη γενναιότητα που έδειξε το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι, όταν χωρίς δεύτερη σκέψη έσπευσε να σώσει 70 συνανθρώπους μας που κινδύνευαν από τη θάλασσα. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook