Τη… βοήθεια του κοινού ζητά ο Άδωνις για τη νέα εκλογική του περιφέρεια

Ανεξάρτητα από το τι θα πει το κοινό, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ήδη έχει επιλέξει

Διαδικτυακή «βοήθεια» για να επιλέξει τη νέα του εκλογική περιφέρεια ζήτησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναλυτικότερα, η ψήφιση του «Κλεισθένη» που περιλαμβάνει, εκτός των άλλων και την κατάτμηση της Β’ Αθήνας, φαίνεται πως έβαλε σε «μπελάδες» αρκετούς βουλευτές, οι οποίοι πλέον οφείλουν να επιλέξουν ανάμεσα στον Βόρειο, Νότιο και Δυτικό Τομέα. Ένας εξ αυτών είναι και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Μετά την χθεσινή απόφαση της Βουλής να προχωρήσουμε στην Κατάτμηση της Β’ Αθηνών, πρέπει να αποφασίσω σε ποια Περιφέρεια θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες Εκλογές. Αγαπώ όλους μου τους φίλους, σε όλη την Περιφέρειά μου αλλά η δική σας γνώμη ποια είναι;», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πάντως, σύμφωνα με πηγές από την Πειραιώς, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν φαίνεται να «πέταξε τη σκούφια του» με το «σπάσιμο» της Β’ Αθήνας, καθώς η εσωκομματική «τράπουλα» ξαναμοιράζεται με «ντίλερ» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος φαίνεται πως θα καταλήξει στον Δυτικό Τομέα.

Τέλος, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα βγάλει το γκάλοπ του αντιπρόεδρου της ΝΔ, το ρεπορτάζ αναφέρει πως τελικά η νέα εκλογική του περιφέρεια θα είναι ο Βόρειος Τομέας.

Διαβάζονται ΤΩΡΑ


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook