Τη «σκυτάλη» στη Ζαχαράκη παρέδωσε η Σπυράκη – Τι της δώρισε

Νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ η Σοφία Ζαχαράκη

Τη «σκυτάλη» στη νέα εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη παρέδωσε κι επίσημα η Μαρία Σπυράκη το πρωί της Τετάρτης, μετά από μία σύντομη «τελετή παράδοσης-παραλαβής».

Όμως, μαζί με τη «σκυτάλη», η «πρώην» έδωσε στη «νυν» και ένα δώρο: Ένα τσαντάκι, στο οποίο ήταν ζωγραφισμένοι τέσσερις γάιδαροι.

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τη Μαρία Σπυράκη «για τον άψογο τρόπο που επιτέλεσε τα καθήκοντά της» και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στην «κούρσα» για την Ευρωβουλή.

«Διακρίθηκε ως ευρωβουλευτής και με μεγάλο κέφι θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία. Να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στη Σοφία. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Είμαστε ένα ανοιχτό, αξιοκρατικό κόμμα που δίνει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους. Η Σοφία με σκληρή δουλειά, με πείσμα και επιμονή έφτασε εκεί που είναι σήμερα», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ.

Η πρώην – πλέον – εκπρόσωπος Τύπου της Πειραιώς ευχαρίστησε με τη σειρά της τον κ. Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι είναι μεγάλη της τιμή η ευκαιρία που της δόθηκε για δεύτερη θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο. «Είναι η μητέρα όλων των μαχών», ανέφερε.

«Μπήκα στην πολιτική στα 18, ήταν ένας ωραίος κόσμος, προόδου, ευκαιριών και έκφρασης. Έχω μια διπλή ευθύνη, να δικαιώσω την επιλογή του προέδρου και την εμπιστοσύνη της Μαρίας καιτην παρακαταθήκη της θέσης, μια παρακαταθήκη σοβαρότητας, υπευθυνότητας και μαχητικότητας. Έχω συνηθίσει στην τάξη να μου κάνουν τις ερωτήσεις οι μαθητές μου, τώρα θα απαντώ στις δικές σας», σημείωσε από την πλευρά της η κ. Ζαχαράκη.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook