«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζει στη Μέρκελ η ΛΑΕ: Ανεπιθύμητη στην Ελλάδα

She is not welcome
Ανεπιθύμητη είναι για τη Λαϊκή Ενότητα η γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, η οποία επισκέπτεται την Αθήνα αύριο, Πέμπτη.

Στην ανακοίνωση μάλιστα που εξέδωσε το κόμμα, χρησιμοποιείται σκληρή γλώσσα εναντίον της ίδιας της Μέρκελ για τις «άγριες πολιτικές λιτότητας που έχει υπαγορεύσει ως πολιτική», ενώ απευθύνεται και κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια, η οποία θα καταλήξει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όλες και όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 10/01/2019 στις 6 μ.μ. στα Προπύλαια και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Η Άγκελα Μέρκελ φτάνει στην Ελλάδα στις 10 Ιανουαρίου 2019, για να γίνει δεκτή με τιμές ηγεμόνα, από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη και από όλο το πολιτικό μνημονιακό κατεστημένο.

Η καγκελάριος της Γερμανίας όμως είναι αυτή, που εξέφρασε και εκφράζει την μνημονιακή καταστροφή στην Ελλάδα και την άγρια λιτότητα, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, την διάλυση του παραγωγικού ιστού της χώρας, την αντιδημοκρατική εκτροπή και την κατάργηση των στοιχειωδών κοινωνικών δικαιωμάτων.

Επιπλέον η Άγκελα Μέρκελ είναι ανεπιθύμητη σε αυτόν τον τόπο και στον ελληνικό λαό:

· Αφού η Γερμανία δεν επιστρέφει το υποχρεωτικό κατοχικό δάνειο στη χώρα, δεν καταβάλλει τις πολεμικές αποζημιώσεις για τις καταστροφές και τις αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας.

· Για τις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές, που επιβλήθηκαν για να σωθεί το ευρώ, οι ευρωπαϊκές τράπεζες και η κερδοφορία του ελληνικού και ξένου κεφαλαίου.

· Γιατί ο πραγματικός σκοπός της έλευσης της στην Ελλάδα, είναι να πιέσει για να «περάσει» από την Βουλή, η ΝΑΤΟϊκή και ασύμφορη όχι μόνο για τον τόπο μας αλλά γενικότερα για την ειρήνη και τη σταθερότητα στα Βαλκάνια, «Συμφωνία των Πρεσπών».

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί τον ελληνικό λαό να εκφράσει την αντίδραση του στην άφιξη της Άγκελα Μέρκελ με αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Η Λαϊκή Ενότητα μαζί με άλλες αριστερές, προοδευτικές και αντιμνημονιακές συλλογικότητες, καλεί όλους και όλες, σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια, την Πέμπτη 10/01/2019 στις 6 μ.μ. και στην πορεία προς το Μαξίμου που θα ακολουθήσει.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook