«Θα πάω εγώ κόντρα στον αντιπρόεδρο, σε προεκλογική περίοδο;»

Ο Μεϊμαράκης «εξηγεί» γιατί κανείς στη ΝΔ δεν πάει κόντρα στους Άδωνη Γεωργιάδη και Κυριάκο Μητσοτάκη. Γιατί είμαστε σε προεκλογική περίοδο

Με μια φράση πολλαπλών αναγνώσεων αναφέρθηκε στον Άδωνη Γεωργιάδη ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, στο Open και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 07.00».

Συγκεκριμένα, σε σχόλιο που κλήθηκε να κάνει αναφορικά με τον πήχη (στο 3,5% διαφορά) που έθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις ευρωκλογές, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Την ώρα της μάχης δεν μιλάω για ποσοστά. Ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης είναι αγωνιστής και αντιπρόεδρος».

Ωστόσο, η συνέχεια της απάντησής του είναι αυτή που συγκεντρώνει το «ζουμί», καθώς ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ σχολίασε για τον κ. Γεωργιάδη: «Δεν έκανε κατάληψη της αντιπροεδρίας. Έχει διοριστεί».

«Θα πάω εγώ κόντρα στον αντιπρόεδρο, σε προεκλογική περίοδο; Δεν μπορώ να το κάνω», υπογράμμισε, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο ορθάνοιχτο «παράθυρο» για νέα εσωκομματική τρικυμία μετά τις εκλογές, ιδιαίτερα αν αυτές δεν εξελιχθούν όπως θα ήθελε η ηγεσία της ΝΔ.

Επί της ουσίας η απάντηση Μεϊμαράκη επιβεβαιώνει τα όσα γράφονται κατά καιρούς περί προσωρινής ανακωχής μεταξύ των εσωκομματικών φατριών της ΝΔ με ημερομηνία λήξης τις εκλογές του Μαΐου.

Το επίμαχο απόσπασμα:


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook