Ταξιδάκι Καραμανλή και Βόζεμπεργκ με πατέντα για να μη φορούν ζώνη ασφαλείας

Μαθήματα οδηγικής συμπεριφοράς...

Η «αριστεία» είναι αναμφίβολα μια προσφιλής λέξη για τα στελέχη της ΝΔ, τα οποία συχνά-πυκνά δίνουν μύρια όσα παραδείγματα για το πώς αντιλαμβάνονται τη λέξη αυτή.

Ένα τέτοιο παράδειγμα έδωσαν πρόσφατα ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Αχ. Καραμανλής και η «γαλάζια» ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ, οι οποίοι παρέδωσαν μαθήματα… οδηγικής συμπεριφοράς στο ταξίδι που πραγματοποίησαν στις Σέρρες.

Φεύγοντας λοιπόν από την πόλη των Σερρών για να επισκεφθούν την Πρώτη, οι Κώστας Καραμανλής και Ελίζα Βόζεμπεργκ φωτογραφήθηκαν περιχαρείς στο αυτοκίνητο του πρώτου, αναρτώντας τη σχετική φωτογραφία στο Facebook.

Ωστόσο, από τη φωτογραφία δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι, όχι μόνο δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας κανένα από τα δύο στελέχη της ΝΔ, αλλά δεν υπήρξε καν η πρόθεση να το κάνουν κρίνοντας από την «πατέντα» του κ. Καραμανλή.

Όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, ο κ. Καραμανλής έχει προμηθευτεί «κλιπς» για τους υποδοχείς της ζώνης, έτσι ώστε όταν δεν τη φοράει, να μην ακούγεται στο αυτοκίνητο ο γνωστός επαναλαμβανόμενος ήχος προειδοποίησης.

Η σχετική ανάρτηση:


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook