Τα συλλυπητήριά του για την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου που κατέπεσε στην περιοχή της Ελασσόνας, που είχε ως συνέπεια τον θάνατο τεσσάρων στρατιωτικών, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, καθώς και το ΚΚΕ.

Προκόπης Παυλόπουλος: Ευγνωμοσύνη στους ηρωικούς αξιωματικούς

“Η Πατρίδα και ο Λαός μας εκφράζουν, μαζί με την βαθιά οδύνη, ειλικρινή ευγνωμοσύνη προς τους ηρωικούς Αξιωματικούς που έπεσαν στον βωμό της θωράκισης της Εθνικής μας Άμυνας και της χαλύβδωσης του φρονήματος των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

Ας είναι η θυσία τους κορυφαία παρηγοριά για τις οικογένειές τους, προς τις οποίες εκφράζω θερμά συλλυπητήρια αλλά και αμέριστη συμπαράσταση”, τονίζει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αλέξης Τσίπρας: Βαθιά η οδύνη όλων για την απώλεια των Αξιωματικών

Η σημερινή απώλεια των τεσσάρων Αξιωματικών του ελληνικού στρατού, σε ώρα καθήκοντος, προκαλεί βαθιά οδύνη σε όλους μας.

Στις οικογένειές τους εκφράζω θερμά συλλυπητήρια, τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού.

Στην τραυματία Αρχιλοχία της Αεροπορίας Στρατού, εύχομαι ταχεία ανάρρωση, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Μητσοτάκης: Eιλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες

«Είναι βαθιά η θλίψη μου για την απώλεια τεσσάρων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, του υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη, του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου, του ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα και του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή, κατά την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου, στο Σαραντάπορο.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στην τραυματία αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα.

Προσβλέπω στην ταχεία διερεύνηση των αιτίων του δυστυχήματος.

Οι Έλληνες οφείλουμε πολλά στους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεών μας.

Κάτω από αντίξοες συνθήκες, με αυταπάρνηση και περηφάνια, με το αξιόμαχο και το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσής τους, υπηρετούν την ειρήνη και την ασφάλεια της πατρίδας μας».

ΣΥΡΙΖΑ: Βαθιά θλίψη για τον θάνατο των τεσσάρων Αξιωματικών

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο των τεσσάρων Αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού, μετά το τραγικό ατύχημα που συνέβη στο Σαραντάπορο της Ελασσόνας.

Στις οικογένειες των εκλιπόντων, απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Ευχόμαστε στην Αρχιλοχία της Αεροπορίας Στρατού ταχεία ανάρρωση».

Λοβέρδος: Οδύνη για την απώλεια των στελεχών

Εκφράζω την οδύνη μου για την απώλεια των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που βρήκαν τραγικό θάνατο κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στο δυστύχημα του Σαρανταπόρου.

Εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εκφράζω τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων και την ηθική μας συμπαράσταση στο ΓΕΣ.

ΚΚΕ: Θλίψη για τον θάνατο των αξιωματικών του ελληνικού Στρατού

Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο των αξιωματικών του ελληνικού Στρατού, που με τραγικό τρόπο έφυγαν σήμερα από τη ζωή, από πτώση του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν.

«Πρέπει να διερευνηθούν άμεσα όλα τα αίτια για το θανατηφόρο δυστύχημα» τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

Επίσης, εύχεται ταχεία ανάρρωση στην αρχιλοχία που τραυματίστηκε στο δυστύχημα.

Υπουργείο Εξωτερικών: Είμαστε συγκλονισμένοι

Είμαστε συγκλονισμένοι από την τραγική είδηση της απώλειας των τεσσάρων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο που κατέπεσε, σήμερα, στην περιοχή του Σαρανταπόρου.

Απευθύνουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στις Ένοπλες Δυνάμεις, τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.

ΑΝΕΛ: Εκφράζουμε τη βαθύτατη οδύνη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των τεσσάρων αξιωματικών

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τη βαθύτατη οδύνη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των τεσσάρων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, του υποστράτηγου Ιωάννη Τζανιδάκη, του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου, του ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα και του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή, που έχασαν τη ζωή τους κατά την πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας. Στην τραυματία αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση», αναφέρει το συλλυπητήριο μήνυμα των ΑΝΕΛ.

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε, επίσης, τη θλίψη μας και τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του 23χρονου στρατονόμου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο χθες, στο ύψος της Μαλακάσας. Παράλληλα, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον συνοδηγό του στρατιωτικού οχήματος της Στρατονομίας», κατάλήγουν οι ΑΝΕΛ.

Ποτάμι: Περιμένουμε το πόρισμα με τα αίτια

Να υποκλιθούμε στις οικογένειες των στελεχών του Στρατού που χάθηκαν στο Σαραντάπορο. Περιμένουμε όλοι το πόρισμα για τα αίτια, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ένωση Κεντρώων: Πενθεί το Πανελλήνιο

Η Ένωση Κεντρώων εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον άδικο χαμό των τεσσάρων αξιωματικών μας που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο.

Εκφράζουμε επίσης τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση της  Βασιλικής Πλεξίδα. Το ελληνικό κράτος πρέπει να τιμήσει ως ήρωες τους απολεσθέντες αξιωματικούς αποκαθιστώντας και τις οικογένειές τους. Το πανελλήνιο πενθεί για το χαμό τους, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το κόμμα.

Νίκος Βούτσης: Συλλυπητήρια στις οικογένειες των αξιωματικών

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια των τεσσάρων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, που επέβαιναν στο ελικόπτερο.

«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και προσωπικά, εκφράζω τη βαθιά οδύνη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των αξιωματικών καθώς και στην Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία του ΓΕΕΘΑ για την απώλεια των στελεχών της.

Τέλος, εύχομαι ταχεία και πλήρη ανάρρωση στην Αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα», τονίζει ο Νίκος Βούτσης.

Δημάρχος Λαρισαίων: Ολόκληρη η χώρα και σύσσωμος ο ελληνικός λαός θρηνεί

συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων, στη διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και συνολικά στους άνδρες και τις γυναίκες της 1ης Στρατιάς, εξέφρασε με δήλωσή του ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης.

Ο κ. Καλογιάννης σημειώνει πως ολόκληρη η χώρα και σύσσωμος ο ελληνικός λαός θρηνεί για την απώλεια των τεσσάρων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικότερα του υποστράτηγου Ιωάννη Τζανιδάκη, υποδιοικητή της 1ης Στρατιάς, του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου, του ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα και του δημότη Λάρισας, υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή, οι οποίοι χάθηκαν την ώρα του καθήκοντος.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας