Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στη «χρυσή» Εθνική πόλο

Τα συγχαρητήρια του στέλνουν τόσο τα κόμματα, όσο και οι αρχηγοί των κομμάτων στην Εθνική Ομάδα Νέων για την κατάκτηση του παγκόσμιου πρωταθήματος στο πόλο.

Τσίπρας: Τα νέα παιδιά του πόλο απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν ανατροπές και να κερδίζουν χρυσά μετάλλια

Τα συγχαρητήρια του στην Εθνική Ομάδα Νέων του πόλο για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έδωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτηση του στο twitter.

Τα νέα παιδιά του πόλο απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν ανατροπές και να κερδίζουν χρυσά μετάλλια. Συγχαρητήρια σε όλους!“, έγραψε ο πρωθυπουργός στο twitter.

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Η παγκόσμια επιτυχία σας αποδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητές σας αλλά και το κορυφαίο αθλητικό σας φρόνημα. Το μέλλον είναι δικό σας. Θερμά συγχαρητήρια» αναφέρει στο τηλεγράφημά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Βασιλειάδης: Τους ευχαριστούμε για την υπέρβαση που έκαναν για να σηκώσουν την Ελλάδα ψηλά

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης συνεχάρη με δήλωσή του τους έλληνες διεθνείς της εθνικής Ομάδας υδατοσφαίρισης Νών ανδρών για την πρώτη θέση που κατέκτησαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

«H ελληνική υδατοσφαίριση έφτασε για μία ακόμη φορά σε μία τεράστια διάκριση επιβεβαιώνοντας πως δικαίως θεωρείται εκ των κορυφαίων αθλημάτων διαχρονικά στην χώρα.

Η Εθνική Νέων Ανδρών του πόλο με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου μας χάρισε μοναδικές στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να μοιράζει απλόχερα.

Πανηγυρίζουμε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση χάρη σε αυτά τα παιδιά που μαζί με τους προπονητές τους και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας πασχίζουν καθημερινά σε συνθήκες δύσκολες. Είμαστε δίπλα τους. Τους ευχαριστούμε για την υπέρβαση που έκαναν για να σηκώσουν την Ελλάδα ψηλά», δήλωσε ο κ. Βασιλειάδης.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μας κάνατε περήφανους

Τα συγχαρητήρια του στην Εθνική Ομάδα Νέων ανδρών στο πόλο έδωσε μέσω διαδικτύου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων για το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο. Μας κάνατε περήφανους!, έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Γεννηματά: Ένας συγκλονιστικός αγώνας, μια συναρπαστική νίκη

Συγχαρητήρια στην εθνική πόλο νέων ανδρών έδωσε μέσω ανάρτησή της στο διαδίκτυο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

«Ένας συγκλονιστικός αγώνας μια συναρπαστική νίκη ένα μεγάλο μπράβο στην Εθνική Ομάδα Νέων για το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα» έγραψε στο twitter η κ. Γεννηματά.

Ποτάμι: Tο ελληνικό πόλο εκτός από παρόν, έχει και ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του

«Πριν από δύο μόλις εβδομάδες η εθνική ομάδα πόλο ανδρών κατέλαβε την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και τώρα έρχονται οι 20χρονοι αθλητές μας να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του κόσμου, δείχνοντας ότι το ελληνικό πόλο εκτός από παρόν, έχει και ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον προπονητή της εθνικής ομάδας πόλο νέων ανδρών για τις εμφανίσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στο Βελιγράδι και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ο αθλητισμός στη χώρα μας, παρά την κρίση, είναι από τα ελάχιστα πράγματα που έχουν αντέξει και εξακολουθεί να προσελκύει νέα παιδιά που παίρνουν τη σκυτάλη από τους παλαιότερους και με τη σειρά τους μας κάνουν περήφανους» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι.