Τα fake news με την περιφερειακή διευθύντρια του MyMarket που βαφτίστηκε «συριζαία»

Ένα ωραίο παραμύθι
Τις τελευταίες μέρες είναι πυκνές οι αναφορές συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο χώρο των δημοσίων υπαλλήλων, που αναπαράγει μια μερίδα των ΜΜΕ, στην ψευδή είδηση ότι δήθεν το στέλεχος των My Market που συνέταξε την πρόσφατη κατάπτυστη επιστολή προς τους εργαζόμενους της συγκεκριμένης αλυσίδας «είναι συνδικαλίστρια της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΣΕΕ»
 
Η πηγή του παραπάνω ισχυρισμού είναι ο Αλ. Αρβανιτίδης, μέλος του ΠΑΜΕ στο χώρο των δημοσίων υπαλλήλων και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, ενώ η «είδηση» αναπαρήχθη και σε διαδικτυακή ανάρτηση του προέδρου του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, Κώστα Μπέση. Ο τελευταίος προσθέτει ότι η πρώην προϊστάμενη της αλυσίδας supermarket βρέθηκε πρόσφατα και στην Καλαμάτα, στα πλαίσια του 37ου συνεδρίου της ΓΣΕΕ που ματαιώθηκε εν μέσω σφοδρής αντιπαράθεσης του ΠΑΜΕ με την ηγεσία της ΓΣΕΕ.
Σύμφωνα με το Left.gr που επικοινώνησε το βράδυ του Σαββάτου 23/3 με τον επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση», Παναγιώτη Κυριακούλια, ο συνδικαλιστκής διέψευσε κατηγορηματικά ότι η εν λόγω διευθύντρια είχε οποιαδήποτε σχέση με την ΕΑΚ και φυσικά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει εκλεγεί ποτέ σύνεδρος, σε κανένα συνέδριο της ΟΙΥΕ (άρα δεν θα μπορούσε να βρεθεί ως σύνεδρος στο συνέδριο της ΓΣΕΕ) και «απλά είχε ψηφίσει, μεταξύ περίπου 6.000 ακόμα συμμετεχόντων, στις εκλογές του κλαδικού σωματείου». Ο κ. Κυριακούλιας κάνει λόγο για προβοκάτσια του ΠΑΜΕ μπροστά στο αδιέξοδο που το έχει οδηγήσει η τακτική της διάλυσης όλων των διαδικασιών που δεν μπορεί να ελέγξει (βλέπε τα πρόσφατα συνέδρια των Εργατικών Κέντρων Θεσσαλονίκης και Κατερίνης, της ΟΙΥΕ και της ΓΣΕΕ).

Σε ανάρτηση στο facebook η  «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση» αναφέρει συγκεκριμένα:

“Στα fake news της ημέρας και τις προβοκάτσιες, προσθέστε κι αυτά που γράφουν τα dikaiologitika.gr, notioanatolika.gr. για τη διευθύντρια των my market. Κι αυτόν τον πως τον λένε, τον επικεφαλή του ΠΑΜΕ στην ΑΔΕΔΥ, που αν το είπε, πρέπει να είναι μεγάλος προβοκάτορας.
Και για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, η εν λόγω κυρία ούτε σύνεδρος υπήρξε ποτέ και πουθενά, ούτε με ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέση.
Και μια αναγκαία διευκρίνηση για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις….
Η ΕΑΚ είναι ανεξάρτητη, αυτόνομη και μη κομματικά “χρεωμένη” συνδικαλιστική παράταξη. Είναι μακριά από κόμματα και εργοδότες και δεν μπορεί στην πλάτη της να στήνονται κακοστημένες προβοκάτσιες”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook