Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Βουλγαράκη για τη μάχη της σύζυγου του με τον καρκίνο

Ελάχιστοι γνωρίζουν για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένεια Βουλγαράκη. Η σύζυγος του Γιώργιου Βουλγαράκη πάσχει από καρκίνο του μαστού και δίνει τη δική της μάχη.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης μίλησε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» για τις δύσκολες ώρες που πέρασε και συνεχίζει να περνάει η Κατερίνα Πελέκη αντιμετωπίζοντας την ασθένειά της.

«Το Βατοπέδι αρρώστησε τη γυναίκα μου», αναφέρει ο Γιώργος Βουλγαράκης, σημειώνοντας ότι «Η αδικία δεν παλεύεται εύκολα. Οι συνέπειες αυτής της άδικης στεναχώριας στην Κατερίνα βγήκαν πολύ άσχημα. Εχει καρκίνο στο μαστό».

«Με την Κατερίνα είμαστε μαζί από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Περίπου 30 χρόνια. Με την Κατερίνα ουσιαστικά έχουμε μεγαλώσει μαζί. Εγώ δεν διανοούμαι τη ζωή μου χωρίς την Κατερίνα»

«Ξέρεις, η αδικία δεν παλεύεται εύκολα. Ούτε οι άνθρωποι είναι από μάρμαρο. Όλα όσα συμβαίνουν σωματοποιούνται με κάποιο τρόπο. Και η αλήθεια είναι ότι οι συνέπειες όλης αυτής της άδικης στεναχώριας στην Κατερίνα βγήκαν πολύ άσχημα. Έχει καρκίνο στον μαστό. Το παλεύει γιατί είναι αγωνίστρια και το παλεύουμε όλοι μαζί. Όταν πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με το άκουσμα της λέξης, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν κατάλαβα τι μου γινόταν», δήλωσε ο Γιώργος Βουλγαράκης για την ασθένεια της συζύγου του.

Σε ερώτηση του δημισιογράφου για το πώς αντέδρασε όταν έμαθε για την ασθένεια της Κατερίνας εκείνος απάντησε: «Δεν μου το ανακοίνωσε, πήγαμε μαζί στον γιατρό. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Την εμπειρία αυτή τη ζήσαμε οι δυο μας. Γιατί έτσι έπρεπε να γίνει και δεν θα γινόταν διαφορετικά. Στην αρχή υπάρχει η αγωνία των εξετάσεων, να δεις τι έχει, αν είχε τοπικό, αν έχει μεταστατικό χαρακτήρα κ.λπ. Όταν άκουσα τη διάγνωση ήταν σαν να με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά μπαίνοντας μέσα στο πρόβλημα βλέπεις ότι δεν είναι όλα μαύρα. Πάρα πολλές μορφές καρκίνου είναι πλήρως ιάσιμες. Η ίδια συνεχίζει τη ζωή της κανονικά. Εργάζεται, βγαίνουμε έξω κ.λπ. Είμαστε αισιόδοξοι».

«Θα σου πω κάτι. Όταν κάνεις χημειοθεραπείες, τα μαλλιά πέφτουν. Η Κατερίνα, λοιπόν, τα ξύρισε πριν πέσουν και καλά έκανε. Και πήγαμε μαζί. Έχω να σου πω ότι είναι πολύ όμορφη και έτσι τώρα μου μοιάζει πιο πολύ. Της λέω: «Μήπως και μετά να τα αφήσεις έτσι, όταν γίνεις καλά;».

Τέλος ο Γιώργος Βουλγαράκης, δήλωσε βέβαιο ότι η σύζυγός του θα νικήσει τον καρκίνο: «Μα, θα νικήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση. Είμαι πεπεισμένος μέσα μου 1.000%. Θα τη δείρω αλλιώς (γέλια)».