Συγγνώμη, παρεξήγηση: Ο Κυρανάκης δεν είπε για προκλητικότητα στο Αιγαίο

Κρίμα που στον ΣΚΑΪ δεν βρήκαν το βίντεο

Σχεδόν «τρελίτσα» το έπαιξε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης όχι απλά ανασκευάζοντας τα όσα είχε πει περί ελληνικής προκλητικότητας στο Αιγαίο, η οποία προκαλεί την αντίστοιχη τουρκική, αλλά αρνούμενος ότι έκανε καν τη δήλωση αυτή.

Και όλα αυτά με την ευγενική αρωγή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ βεβαίως, στον οποίο δεν είχαν (;) εύκαιρο το επίμαχο βίντεο, ώστε να αποδειχθεί αν όντως είναι έτσι.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είχε προ ολίγων ημερών μιλήσει σε εκπομπή της ΕΡΤ, λέγοντας πως «όταν ο κ. Καμμένος, ο υπουργός σας, έχει μια συγκεκριμένη προκλητικότητα στο Αιγαίο, αυτό έχει αποτελέσματα. Αν δεν είμαστε λοιπόν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένες προκλήσεις από την άλλη πλευρά, μην παίζετε παιχνίδια στο Αιγαίο».

Ιδού το εν λόγω απόσπασμα:

Σήμερα λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης διατείνεται ότι «δεν τα είπα αυτά», επιχειρώντας να διαψεύσει τα όσα είπε, μάλλον ξεχνώντας ότι ο Πάνος Καμμένος είναι υπουργός Εθνικής Άμυνας της χώρας που λέγεται Ελλάδα.

Όταν μάλιστα ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας, ζήτησε από την εκπομπή να παίξει το συγκεκριμένο απόσπασμα, δυστυχώς ατύχησε. Διότι στον ΣΚΑΪ δεν ήταν σε θέση να βρουν το εν λόγω βίντεο. Τι κι αν η ερώτηση στον Κυρανάκη ήταν σχεδιασμένη με το που ξεκίνησε η συζήτηση στο πάνελ, στον ΣΚΑΪ μάλλον «ξεχάστηκαν» και δεν είχαν και το συνοδευτικό βίντεο.

«Ας πάμε παρακάτω» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου κλείνοντας κάθε περαιτέρω συζήτηση.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook