Στροφή στην πολιτική για τον «Μισθοφόρο» – Πού κατεβαίνει υποψήφιος

Από το Survivor στην πολιτική αρένα

Επιβεβαιώθηκαν το πρωί της Τετάρτης οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο γνωστός «Μισθοφόρος» του Survivor μπαίνει στον πολιτικό στίβο, ως υποψήφιος για στις δημοτικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, ο κατά κόσμον Κώστας Αναγνωστόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook ανακοίνωσε ότι την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του εν ενεργεία δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο «Μισθοφόρος», γέννημα θρέμμα της περιοχής, δραστηριοποιείται στην τοπική επιχειρηματικότητα, καθώς έχει δύο μαγαζιά στην Αγ. Παρασκευή και ένα στον Χολαργό.

«Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των τελευταίων ετών, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τις τομές που έγιναν στην Αγία Παρασκευή από τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο – μέσα σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στην πόλη μας γίνονται καθημερινά βήματα προς τα εμπρός. Δεν πρέπει όμως να επαναπαυτούμε. Χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να πετύχουμε όλα όσα θέλουμε, για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή όλων μας.

Δίπλα σε μια δημοτική αρχή που θα είναι πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, που θα συσπειρώνει όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της πόλης μας και που ΚΥΡΙΩΣ θα βρίσκεται ΠΑΝΤΑ στο πλευρό των εργαζόμενων, της νεολαίας και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών. Για αυτό αποφάσισα να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο. Γιατί ζω και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στην Αγία Παρασκευή. Και το μόνο που θέλω είναι να την δω να συνεχίσει να προοδεύει.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να συμβάλω, τοποθετώντας και εγώ ένα μικρό λιθαράκι. Διεκδικώντας τη στήριξη όλων των συμπολιτών μου, για να ακουστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ακόμα πιο δυνατά η φωνή εκείνων που προσπαθούν να δημιουργήσουν!

Κώστας Αναγνωστόπουλος», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Η σχετική ανάρτηση:


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook