Στο «παιχνίδι» της τρομολαγνείας και η Μαρέβα – Πώς την «υποδέχτηκε» το Twitter

Φαίνεται πως το αφήγημα Μητσοτάκη χρειάζεται ενίσχυση

Σε εξέλιξη βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η εφαρμογή μιας πολυπαιγμένης συνταγής από τη ΝΔ, η οποία δεν είναι άλλη από την… τρομολαγνεία. Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφερε πάλι ως πρώτο θέμα στην ατζέντα του την ασφάλεια, χρησιμοποιώντας ως «εργαλείο» του προς αυτήν την κατεύθυνση και ορισμένα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ.

Ωστόσο, φαίνεται πως η συνταγή «πάσχει» καθώς στο «παιχνίδι» επιστρατεύθηκε και η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, η οποία με ανάρτησή της στο Twitter -παραβλέποντας πως τα στοιχεία του 2017 για την εγκληματικότητα τη διαψεύδουν- έβαλε κι αυτή το «λιθαράκι» της στην προσπάθεια του προέδρου της ΝΔ.

«Διαρκώς ειδήσεις για ληστείες που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή οικογενειών. Το κράτος πρέπει να πάρει στα σοβαρά το θέμα της ασφάλειας. Πώς θα γίνει αυτό όταν δεν έχουν ακόμα καταργηθεί οι νόμοι που ανοίγουν το δρόμο σε εγκληματίες του οργανωμένου εγκλήματος;», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρέβα Μητσοτάκη.


Υ.Γ: Τελικά, αποδεικνύεται πως η «αγωνία» της ΝΔ για το οργανωμένο έγκλημα έχει όρια, καθώς ανάλογη ευαισθησία δεν έχει δείξει για ζητήματα όπως για παράδειγμα η υπόθεση Noor 1. Όπως και να έχει, το twitter έδωσε ορισμένες απαντήσεις στη Μαρέβα Μητσοτάκη: