Στο… ένα πόδι η «Όρθια Ελλάδα»- «Διαζύγιο» Ρωμανιά- Μητρόπουλου

Ένας πολύ σύντομος πολιτικός «γάμος»

Πολύ σύντομη φαίνεται ότι ήταν η πολιτική συμβίωση του Αλέξη Μητρόπουλου και του Γιώργου Ρωμανιά, καθώς ο τελευταίος ανακοίνωσε σήμερα το “διαζύγιο” από τον Αλέξη Μητρόπουλο και το κόμμα “Όρθια Ελλάδα”,  στην εκπομπή “Καλημέρα” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Αυτιά.
 
Ο Γιώργος Ρωμανιάς εμφανίστηκε πικραμένος από την αντιμετώπιση που είχε από τον Αλέξη Μητρόπουλο, σε σχέση με τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, λέγοντας: «Επί του παρόντος προγραμματίζω την αποχώρησή μου, από την “Όρθια Ελλάδα”, έχει κλονιστεί η σχέση εμπιστοσύνης μου με τον Μητρόπουλο από τις 9 του μηνός απ’αυτά που έκανε στην πολιτική μας εκδήλωση στο Τιτάνια. Ο Μητρόπουλος ανακοίνωσε ευρωψηφοδέλτια μοναχός του χωρίς να έχει ρωτήσει κανέναν, την ώρα που μιλούσα εγώ με διακόψαν και μου είπαν ότι έχουν περάσει 10 λεπτά».

 
Ο Γιώργος Ρωμανιάς αποκάλυψε πως «θα είναι υποψήφιος, αλλά όχι με την “Όρθια Ελλάδα”. Έχω πρόταση από άλλους τρεις κομματικούς σχηματισμούς, θα επιλέξω έναν από τους τρεις αργότερα και θα είμαι υποψήφιος».
Ο Αλέξης Μητρόπουλος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή και αποπειράθηκε να μεταπείσει τον κ. Ρωμανιά αναγνωρίζοντας το δίκιο του, πλην όμως ο τελευταίος ήταν αμετάπειστος.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook