Στην αντεπίθεση ο Πολάκης με έγγραφα από το ΚΕΕΛΠΝΟ για την υπόθεση Μπεσκένη

«Επειδή το παραξηλώσατε όλα τα βοθροκάναλα και τα πληρωμένα σάιτ απ' το ΚΕΕΛΠΝΟ επί Άδωνη»

Με ένα νέο ξέσπασμα κατά των ΜΜΕ σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας και σχετίζονται με την υπόθεση Μπεσκένη, μετά την καταδίκη του για εξύβριση, για την οποία προανήγγειλε την προσφυγή του στο εφετείο.

Συγκεκριμένα, το todaypress.gr δημοσίευσε έγγραφα από σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (δεν υλοποιήθηκε) που φέρεται να υπέγραψε ο δημοσιογράφος με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σχολιάζοντας τις παραπάνω αποκαλύψεις, ο κ. Πολάκης σημείωσε στο Facebook: «Επειδή το παραξηλώσατε με την “καταδίκη” ,όλα τα βοθροκαναλα και τα πληρωμένα Σαιτ απ το Κεελπνο επί Αδωνη (με γραφείο τύπου τον αποβιώσαντα Μπεσκενη ) ….διαβάστε αυτο και τα υπόλοιπα στο εφετείο !!!».

«Κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν πως ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ οταν ειπα πως λογω θανάτου του Μπεσκενη δεν ασχολήθηκα ετςι οπως επρεπε με την αγωγή, αλλα ζήτησα απο το δικαςτηριο να αναβάλλει την υπόθεση μέχρι να ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις και οι διωξεις για τις ποινικές υποθέσεις που εχουμε στείλει στον εισαγγελέα για το Κεελπνο», κατέληξε στην ανάρτησή του.

Η σχετική ανάρτηση:


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook