«Στην Αγγλία είμαι Λίβερπουλ», δηλώνει ο Μητσοτάκης – Άμεση η απάντηση του Twitter

«Η Τότεναμ μου είναι συμπαθής, αλλά στην Αγγλία είμαι Λίβερπουλ»
Με τη στήριξη του… Κυριάκου Μητσοτάκη (με ό,τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο) πηγαίνει στον τελικό του Champions League η Λίβερπουλ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ το πρωί της Πέμπτης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport24».

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που δέχθηκε ο κ. Μητσοτάκης για τον τελικό του Champions League, ανέφερε: «Η Τότεναμ μου είναι συμπαθής, αλλά στην Αγγλία είμαι Λίβερπουλ. Η προτίμησή μου στον τελικό είναι ξεκάθαρη».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο πρόεδρος της ΝΔ αποκάλυψε ότι το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα τη δεκαετία του ’80 ήταν ο Μισέλ Πλατινί, ενώ αναφέρθηκε και στο μπάσκετ: «Μου αρέσει να σουτάρω. Αναγνωρίζοντας πλέον την ηλικία μου πρέπει να παίζω πιο έξυπνα. Η ομορφιά αυτών των ερασιτεχνικών παιχνιδιών είναι το τι θα ειπωθεί πριν, τι θα συζητηθεί μετά. Έχουμε γκρουπάκια και συζητάμε για όλα. Όταν παίζω, το κινητό μου δεν το έχω πάνω μου και η εντολή είναι πως για να με διακόψει κάποιος θα πρέπει να έχει γίνει κάτι σημαντικό».

«Εμείς μεγαλώσαμε με τον Γκάλη. Ο Γκάλης ήταν το ίνδαλμα μας. Εγώ επειδή ήμουν στην Αμερική θα πω και τον Τζόρνταν. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με κανέναν. Ο ΛεΜπρόν είναι τεράστιος παίκτης, αλλά σαν τον Τζόρνταν δεν έχει περάσει κανένας», συμπλήρωσε.

Πάντως, στο άκουσμα της φράσης του κ. Μητσοτάκη για τη Λιβέρπουλ, οι χρήστες του Twitter και φίλοι της Λίβερπουλ δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους:
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook